Livebet

Kροατία-Ισπανία 84' (0-0) οver 0,5 @2.9
x 150 units


WIN + 285

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Πρόταση ημέρας

Κροατία-Ισπανία over @1.72
Iταλία-Ιρλανδία 1 (-1.5)  @2.3
x 60 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Πρόταση ημέρας

Πορτογαλία-Ολλανδία οver @1.91
Δανία-Γερμανία πρώτη που θα πετύχει 2 γκολ Γερμανία @1.95
x 60 units


WIN + 163.47

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Δυαδα ημερας

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ (0-0) 35'  2 @2.9              
 ΣΟΥΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 2 @2.25                     
 x 60 units

WIN +  331.5

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Livebet

(18') 0-0 Γερμανία-Πορτογαλία over 2.5 @2.5
x 40 units

(18') 0-0 Γερμανία-Πορτογαλία over 0.5 HT @1.925
x 60 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Προτάσεις Κυριακής-Δευτέρας

Ισπανία-Ιταλία 1&under @3.5
x 15 units

Γαλλία-Αγγλία 1 @2.55
x 25

Ισπανία 1 @1.75
Γαλλία 1Χ @1.38
x 45 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Πρεμιέρα Euro 2012-Προτάσεις

Σε λίγες ώρες ξεκινάει το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του 2012 και είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να κάνουμε ''σεφτέ'' στα ταμεία ξεκινώντας τη διοργάνωση με το δεξί.








Πολωνία-Ελλάδα:To άγχος σίγουρα θα είναι με τους διοργανωτές Πολωνούς.Περιμένω ένα κλειστό ματς με την Ελλάδα όπως πάντα να αγωνίζεται πρώτα για να μην ηττηθεί,όμως πιστεύω πως στο τέλος οι Πολωνοί που έχουν στις τάξεις τους σπουδαίους παίκτες όπως τους Λεβαντόφσκι και Ομπράνιακ θα βρουν τον τρόπο για να πανηγυρίσουν τη νίκη.
Ρωσία-Τσεχία:Ξεκάθαρο φαβορί για μένα η Ρωσία που είναι μία κλάση ανώτερη από τους Τσέχους σε όλες σχεδόν τις γραμμές.Αν καταφέρει να αποβάλει το άγχος της πρεμιέρας,νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους 3 βαθμούς.


Πρόταση ρίσκου
Πολωνία-Ελλάδα Χ/1 @4.75
Ρωσία-Τσεχία 1&under @4
x 15 units


Πρόταση 2ημέρου
Ρωσία-Τσεχία 1 @2.5
Ολλανδία-Δανία 1 @1.67
Γερμανία-Πορτογαλία over @2.05
x 30 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Παμε EURO ακουλουθωντας τους φορμαρισμενους.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους ... κουμαρτζήδες επιστρέφουμε στην ενεργό δράση με το Euro 2012 που ξεκινάει σε 48 ώρες στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας και θα μας κρατήσει παρέα κοντά στον ένα μήνα.
Η λογική μου σε τέτοιου είδους τουρνουά είναι να βασίζω τα πονταρίσματα μου στη φόρμα που είχαν οι παίχτες (άρα και κατ' επέκταση οι εθνικές ομάδες) κατα τη διάρκεια της χρονιάς. Σε διοργανώσεις όπως το Euro και το Μουντιαλ μια πολύ καλή και κερδοφόρα τακτική είναι να κάνεις τα μεγαλύτερα πονταρίσματα σου στην αρχή της διοργάνωσης, πετυχαίνοντας να πάρεις μεγαλύτερες αποδόσεις και κατά τη διάρκεια ανάλογα με το πως πηγαίνουν, είτε να προβείς σε κάποια κάλυψη είτε σε κάποιο νέο στοίχημα- ποντάρισμα ανάλογα με τα δεδομένα που έχουν προκύψει.
Θα κάνω μια μικρή ανάλυση αναλύοντας εν τάχει σε 3 κατηγορίες τα στοιχήματα που βλέπω και θα ποντάρω και αυτά αφορούν τους παίκτες σκορερ, τους ομίλους της πρώτης φάσης καθώς και τον τελικό νικήτη του τουρνουα αλλά και τους φιναλιστ.

Σκορερ
Για την επιλογή του πρώτου σκορερ τόσο της διοργάνωσης όσο και του ομίλου αλλά και των ομάδων, τέσσερις είναι κατά την αποψή μου οι παράγοντες που παίζουν το σημαντικότερο ρόλο. Πρώτος και σημαντικότερος (κυρίως για τον πρώτο σκορερ της διοργάνωσης) είναι η πορεία της ομάδας που αγωνίζεται ο παίχτης που θα επιλέξουμε, καθώς για να έχουμε καλές πιθανότητες η ομάδα θα πρέπει να παίξει το μέγιστο αριθμό παιχνιδιών στο τουρνουά, να φτάσει δηλαδή μέχρι τα ημιτελικά. Δεύτερον η φόρμα του παίχτη που θα ποντάρουμε με την ομάδα του κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τρίτον το σύστημα που παίζει η ομάδα του παίχτη καθώς συστήματα όπως το 4-5-1 (η 4-3-3) όπου ο βασικός center for γίνεται αποδέχτης και κύριος εκδηλωτής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας είναι ευνοικότερο απο ένα σύστημα με 2 καθαρόαιμος επιθετικούς. Ενώ τέλος ένας από τους σημαντικούς παράγοντες είναι και το εαν είναι ο εκτελεστής στημένων φάσεων (πέναλντυ και φάουλ) της ομάδας του.
Η βασική μου επιλογή είναι ο κεντρικός επιθετικός της Άρσεναλ και της Ολλανδιάς (την οποία θεωρώ και φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης)  ο Φαν Πέρσι, ο οποίος προέρχεται απο την καλύτερη χρονιά του με τους κανονιέρηδες όπου αναδείχθηκε πρώτος σκορερ της Premier League με 30 γκολ. Στα συν του ότι στα φιλικά έδειξε οτι προτιμάτε για εκτελεστής των πέναλντι απο τον Φαν Μααραβαικ, ενω ο Ολλανδός εκλέκτορας έδειξε να τον προτιμάει και μόνο του στην κορυφή της επίθεσης αντί να τον πλαισιώσει με το Χούντελαρ. Θα είναι η βασική μας επιλογή στην υψηλή απόδοση της William Hill@ 11.
Δευτερεύουσες επιλογές θα αποτελέσουν o κορυφαίος σκορερ της πρωταθήτριας Bundesliga και βασικός φορ της διοργανώτριας Πολωνίας, Ρομπερτ Λεβαντοφσκι καθώς και ο Μπενζεμά. Πιστεύω οτι η ομάδα της Πολωνίας θα προχωρήσει και το 21 που μας προσφέρεται απο την bet365 είναι πολύ καλή επιλογή ακόμα και για trading κατα τη διάρκεια της διοργάνωσης, μετά τη φάση των ομίλων. Όσο αφορά σεντερ φορ της Ρεαλ έκανε μια καλή χρονιά και στα χέρια του Μουρίνιο δείχνει να αλλάζει να σοβαρεύει και να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνονται. Η Γαλλία με το Λοραντ Μπλαν στον πάγκο της και με τρομέρες μονάδες μεσοεπιθετικά δείχνει ικανή να προχωρήσει και ο Μπενζεμά θα βρίσκεται στην αιχμή της επιθεσής τους. Ωστόσο επειδή η ομάδα παίρνει μεγάλο μέρος του σκοραρίσματος της και απο τους εξτρεμ της ίσως ο Μπενζεμα αποτελεί καλύτερη επιλογή για πρώτος σκορερ της Primera και όχι για πρώτος σκορερ διοργάνωσης, καθώς το "φαβορί" ο Κ.Ρονάλντο πιστεύω οτι θα κινηθέι σε ρηχά νερά και ίσως η ομάδα του να μη μπορέσει να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Πρώτος σκορερ διοργάνωσης Van Persi @ 11                Χ   30 μονάδες 


Πρώτος σκορερ διοργάνωσης  Lewandowski @ 21         Χ  10 μονάδες 


Πρώτος σκορερ Premier League Van Persi @ 4,2
Πρώτος σκορερ Primera Division  Benzema @ 3,5            X  10 μονάδες 


Πρώτος σκορερ Ολλανδίας Van Persi @ 3,25

Πρώτος σκορερ Πολωνίας Lewandowski @ 2,87
Πρώτος σκορερ Σουηδίας Ibrahimovic @ 3,25                X  10 μονάδες 

Oμιλοι- Κατάκτηση τροπαίου- Φιναλιστ

Συνήθως στα τουρνουά όπως το Euro και το Mundial οι ομάδες οι οποίες το διοργανώνουν δέχονται κάποιο μικρό.... σπρώξιμο για λόγους μαρκετινκ και πληρότητας γηπέδων. Θεωρώ ότι η Ουκρανία στον όμιλο που βρίσκεται με Γαλλία, Αγγλία ακόμα και Σουηδία δεν έχει τύχες να περάσει στην επόμενη φάση όποτε πιστεύω ότι η "βοήθεια" της UEFA θα στραφεί προς την ομάδα της Πολωνίας,  ίσως και στην ομάδα της Ρωσίας καθώς τα γήπεδα της Ουκρανίας μπορούν να γεμίσουν κάλλιστα από τους χιλιάδες των Ρώσων οπαδών , οι αποστάσεις είναι σχετικά κοντινές και το ρώσικο πρωτάθλημα έχει μόλις ξεκινήσει άρα και οι παίχτες θα είναι πιο φρέσκοι. Για αυτό το λόγο (δυστυχώς ίσως για την εθνική μας) πιστεύω ότι το δίδυμο πρόκρισης Ρωσσια- Πολωνία από τον 1ο όμιλο αποτελεί πολύ δυνατό ποντάρσιμα. Στους άλλους ομίλους η κακή παρουσία της Πορτογαλλίας τόσο στα φιλικά όσο και η έλλειψη κλασικού σεντερ φορ αλλά και αξιόπιστου τερματοφύλακα με κάνουν να μην πιστεύω οτι μπορεί να κάνει κάτι στη διοργάνωση και το δίδυμο Ολλανδια - Γερμανία φαντάζει δύσκολο να σπάσει (στο μεταξύ τους ματς θα κριθεί και η πρώτη θέση). Οι δυο αυτές ομάδες μαζί με την Ισπανία αποτελούν τα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, πιστεύω οτι οι Ισπανοί και λόγω της απουσίας των Πουγιολ, Βιγια δε θα μπορέσουν να επαναλαβουν για 3η συνέχομενη φορα την κατάκτηση ενός τέτοιου κορυφαίου τουρνουά και καθώς μας ευννοούν και οι διασταυρώσεις (καθώς βρίσκονται στον όμιλο και δεν πρόκειται να ξαναβρεθουν στη συνέχεια) το ζευγάρι Ολλανδια - Γερμανία μπορεί να αποτελέσει και πολύ καλό ποντάρισμα για ζευγάρι τελικού @11 (στην bet365), ενώ για κατάκτηση δίνω ένα μικρό αβαντάζ στους οράνιε κυρίως λόγω των αμυντικών κενών που παρουσιάζουν τα παντσερ. Όσο αφορά τον Δ όμιλο όπως ανέφερα και νωρίτερα το δίδυμο Γαλλία και Αγγλία πιστεύω ότι θα είναι αυτό που θα προκριθεί στην επόμενη φάση με ένα μικρό αβαντάζ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Γαλλία, λόγω του γεγονότος ότι στο μεταξύ τους ματς οι Αγγλοι δε θα έχουν το μοναδικό αξιόπιστο σεντερ φορ της το Ρουνει. Τέλος στον όμιλο της Ισπανίας δύσκολα θα σπάσει το απόλυτο φαβορί πρωτιάς ομίλου (@1,57) όμως το γεγονός ότι η Ιταλία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε καμία διοργάνωση την Κροατία με αποτρέπει να παίξω την αρχική μου σκέψη για 1η Ισπανια - 2 Ιταλία @2.67 ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι τελευταία στον όμιλο θα είναι η Ιρλανδία @1,72. Την ίδια τύχη πιστεύω ότι θα έχει και η ομάδα της Δανίας 1,61 (πιστεύω μάλιστα οτι θα είναι η ομάδα η οποία θα δεχτεί και τα περισσότερα γκολ καθώς Ολλανδία και Γερμανία είναι άκρως επιθετικές ομάδες) αλλά και οι Τσέχοι οι οποίοι δεν παρουσιάζουν το πρόσωπο που τους είχαμε συνηθίσει και αυτό το 3.00 που βρίσκουμε αξίζει ίσως το ρίσκο.

Τελευταία στον Α όμιλο Τσεχια @ 3.00
Τελευταία στον Γ όμιλο Ιρλανδία @ 1.72
Τελευταία στον Β όμιλο Δανία @ 1,61                                        X  20 μονάδες  


Πρόκριση από τον όμιλο
Ρωσσία και Πολωνία @ 3.3
Γερμανία και Ολλανδία @ 2.1  
Γαλλία και Αγγλία @ 2.5                                                            X  30 μονάδες     


Ζευγάρι τελικού Ολλανδία - Γερμανία @11                               X  10 μονάδες 


Ομάδα που θα δεχθεί τα περισσότερα γκολ Δανία @ 5,5            X  20 μονάδες 


Αγώνας με τα περισσότερα γκολ Ολλανδία - Δανία @ 19          X  10 μονάδες 
Αγώνας με τα περισσότερα γκολ Ουκρανία- Γαλλία @ 29         X  5 μονάδες


Όμιλος με τα λιγότερα γκολ Α όμιλος @ 2.5 
Νικητής Γ ομίλου Ισπανία @ 1,57                                               Χ 100 μονάδες


*Εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες προσφορές των εταιριών και την μεγάλη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων κάνοντας εγγραφή από τα banner μας, λαμβάνοντας ως και 100% bonus.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ, ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ. 




       

























  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Προτάσεις Εuro 2012-Μακροχρόνια στοιχήματα

Σε κάθε μεγάλο τουρνουά,μεγάλο μέρος των πονταρισμάτων μου γίνεται σε μακροχρόνια bets.To μακροχρόνιο bet σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς με μεγαλύτερο ενδιαφέρον την πορεία των ομάδων,παικτών κτλ. αλλά σου δίνει πολλές φορές και την ευκαιρία κάλυψης του bet σου στην εξέλιξη του τουρνουά,σε πολύ μεγάλες μάλιστα αποδόσεις.
Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για το Euro 2012 που ξεκινάει σε περίπου 48 ώρες..
*Εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες προσφορές των εταιριών κάνοντας εγγραφή και λαμβάνοντας ως και 100% bonus


Στοιχήματα ομίλων


Πρόκριση:
Ρωσία και Πολωνία @ 3.3
Γερμανία και Ολλανδία @2.1
Γαλλία και Αγγλία @2.5
1η Ισπανία-2η Ιταλία @2.62
x 15 units


Γαλλία νικήτρια ομίλου @2.75
Πολωνία να αποκλειστεί στα προημιτελικά @2.62
Iσπανία νικήτρια ομίλου @1.57
x 30 units


1η Γαλλία-2η Αγγλία @5.5 
x 25 units


Eιδικά


Πρώτος Σκόρερ Ρεάλ Μαδρίτης- Οζίλ @19
x 20 units


Koρυφαίος Σκόρερ Premier League- Van Persie @ 4.5
x 60 units


Koρυφαίος Σκόρερ Primera Division-Γιορέντε @4.5
x 20 units


Koρυφαίος Σκόρερ Πολωνίας Λεβαντόφσκι @2.75
Κορυφαίος Σκόρερ Ολλανδίας Van Persie @3.5
Κορυφαίος Σκόρερ Γαλλίας Benzema @3.25
x 25 units


Oμάδα που θα δεχτεί τα περισσότερα γκολ- Γερμανία @26
x 15 units


Oμάδα που θα δεχτεί τα λιγότερα γκολ- Ιταλία @9
x 25 units


Αγώνας με τα περισσότερα γκολ- Γερμανία-Ολλανδία @17
x 15 units


Όμιλος με τα λιγότερα γκολ- Ά Όμιλος @2.5
x 130 units


Διαιτητής τελικού- Victor Kassai @6.5
x 30 units


Nικητής και Πρώτος Σκόρερ
Oλλανδία & Van Persie @21 
x 25 units


Γερμανία & Van Persie @41
x10 units


Iσπανία & Van Persie @41
x 10 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Ανάλυση Γ' Ομίλου-Eπιλογές

3ος όμιλος:Iσπανία,Ιταλία,Κροατία,Ιρλανδία.
Μεγάλο φαβορί του ομίλου η Ισπανία που έχει κυριαρχήσει στους μεγάλους θεσμούς τα τελευταία.Ερωτηματικό αποτελεί η Ιταλία που έχει αποδείξει ότι ακόμα και στα χειρότερα της μπορεί να  κάνει την έκπληξη(Παγκόσμιο κύπελλο 2006).Η Κροατία και η Ιρλανδία δύσκολα θα καταφέρουν κάτι καλό στο θεσμό.








Iσπανία:
Το απόλυτο φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ είναι η Ισπανία όμως οι μεγάλες απουσιές των Πουγιόλ και Βίγια αναμένεται να αλλάξουν λίγο την εικόνα που έχουν παρουσιάσει οι Ισπανοι τα τελευταία χρόνια.


Αποστολή


Προπονητής:Βιθέντε Ντελ Μπόσκε



Τερματοφύλακες: Iker Casillas (Real Madrid), Victor Valdes (Barcelona), Pepe Reina (Liverpool).
Αμυντικοί: Raul Albiol (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Javi Martinez (Athletic Bilbao), Juanfran (Atletico Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Jordi Alba (Valencia).
Μέσοι: Andres Iniesta (Barcelona), Xavi Hernandez (Barcelona), Cesc Fabregas (Barcelona), Juan Mata (Chelsea), Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Malaga), Jesus Navas (Sevilla), David Silva (Manchester City).
Επιθετικοί: Pedro Rodriguez (Barcelona), Fernando Torres (Chelsea), Alvaro Negredo (Sevilla), Fernando Llorente (Athletic Bilbao).


Ιταλία:
Mε 8 νίκες και δύο ισοπαλίες προκρίθηκε στα τελικά η Ιταλία,δεχόμενη μάλιστα μόλις 2 γκολ στους 10 αυτούς αγώνες.Με όπλο λοιπόν την άμυνά της θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που πλήττει τη χώρα και να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί στο θεσμό.


Αποστολή


Προπονητής: Τσέζαρε Πραντέλι



Τερματοφύλακες: Gianluigi Buffon (Juventus), Salvatore Sirigu (PSG), Morgan De Sanctis (Napoli).
Αμυντικοί: Christian Maggio (Napoli), Giorgio Chiellini (Juventus), Angelo Ogbonna (Torino), Federico Balzaretti (Palermo), Ignazio Abate (Milan), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus).
Μέσοι: Thiago Motta (PSG), Claudio Marchisio (Juventus), Emanuele Giaccherini (Juventus), Daniele De Rossi (Roma), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Andrea Pirlo (Juventus), Alessandro Diamanti (Bologna), Antonio Nocerino (Milan).
Επιθετικοί: Mario Balotelli (Manchester City), Antonio Cassano (Milan), Antonio Di Natale (Udinese), Fabio Borini (Roma), Sebastian Giovinco (Parma).

Κροατία:
Ομάδα με ταλέντο μπροστά αλλά πολλά αμυντικά κενά,δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει την πρόκριση αν οι αντίπαλοί της Ιταλία και Ισπανία εμφανιστούν όπως αναμένεται.
Αποστολή
Προπονητής:Σλάβεν Μπίλιτς
Τερματοφύλακες: Stipe Pletikosa (Rostov), Ivan Kelava (Dinamo Zagreb), Danijel Subasic (Monaco).
Αμυντικοί: Jurica Buljat (Maccabi Haifa), Vedran Corluka (Tottenham), Danijel Pranjic (Bayern), Gordon Schildenfeld (Eintracht Frankfurt), Josip Simunic (Dinamo Zagreb), Darijo Srna (Shakhtar Donetsk), Ivan Strinic (Dnipro), Domagoj Vida (Dinamo Zagreb).
Μέσοι: Milan Badelj (Dinamo Zagreb), Tomislav Dujmovic (Dinamo Moscow), Ivo Ilicevic (Hamburg), Niko Kranjcar (Tottenham), Luka Modric (Tottenham), Ivan Perisic (Dortmund), Ivan Rakitic (Sevilla), Ognjen Vukojevic (Dynamo Kyiv).
Επιθετικοί: Eduardo (Shakhtar Donetsk), Nikica Jelavic (Everton), Mario Mandzukic (Wolfsburg), Nikola Kalinic (Dnipro).


Iρλανδία:
Με όπλο της τη σκληρή άμυνα θα προσπαθήσει να πετύχει την έκπληξη η Ιρλανδία, όμως η επιθετική της ανυπαρξία δύσκολα θα της επιτρέψει να πετύχει κάτι καλό.
Αποστολή
Προπονητής:Τζιοβάνι Τραπατόνι
Τερματοφύλακες: Shay Given (Aston Villa), Keiren Westwood (Sunderland), David Forde (Millwall).
Αμυντικοί: Sean St Ledger (Leicester), Stephen Ward (Wolves), John O'Shea (Sunderland), Richard Dunne (Aston Villa), Stephen Kelly (Fulham), Paul McShane (Hull), Darren O'Dea (Free Agent).
Μέσοι: Glenn Whelan (Stoke), Aiden McGeady (Spartak Moscow), Keith Andrews (Free Agent), Damien Duff (Fulham), Darron Gibson (Everton), Stephen Hunt (Wolves), Paul Green (Free Agent), James McClean (Sunderland).
Επιθετικοί: Kevin Doyle (Wolves), Robbie Keane (Los Angeles Galaxy), Jonathan Walters (Stoke), Shane Long (West Brom), Simon Cox (West Brom).

Προβλέψεις
Σειρά Πρόκρισης: 1η Ισπανία-2η Ιταλία @2.62

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments

Ανάλυση Β' ομίλου-Επιλογές

2ος όμιλος: Γερμανία,Ολλανδία,Πορτογαλία,Δανία
Γερμανία και Ολλανδία τα φαβορί για πρόκριση,με την Πορτογαλία να μην παρουσιάζει ένα δεμένο σύνολο και τη Δανία να αποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου με τις ελπίδες πρόκρισης να είναι ελάχιστες.









Γερμανία
Η Νασιοναλμάνσαφτ πέρασε στα τελικά του θεσμού με 10 στις 10 νίκες στα προκριματικά και σίγουρα αποτελεί και αυτή φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.Ομάδα που στηρίζεται κυρίως στη μεσοεπιθετική της γραμμή που αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα,με αρκετά προβλήματα όμως στην αμυντική της λειτουργία.


Αποστολή:


Προπονητής: Γιόακιμ Λεβ

Τερματοφύλακες: Manuel Neuer (FC Bayern München), Tim Wiese (SV Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hannover 96).
 Αμυντικοί: Holger Badstuber (FC Bayern München), Jérôme Boateng (FC Bayern München), Benedikt Höwedes (FC Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (FC Bayern München), Per Mertesacker (Arsenal FC). 
Μέσοι: Lars Bender (Bayer 04 Leverkusen), Toni Kroos (FC Bayern München), Thomas Müller (FC Bayern München), Mesut Özil (Real Madrid CF), Sami Khedira (Real Madrid CF), Marco Reus (VfL Borussia Mönchengladbach), André Schürrle (Bayer 04 Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (FC Bayern München), Mario Götze (Borussia Dortmund), Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund).
Επιθετικοί: Miroslav Klose (S.S. Lazio), Mario Gomez (FC Bayern München), Lukas Podolski (1. FC Köln). 

Ολλανδία:
Οι Οράνιε πέρασαν από τα προκριματικά κάνοντας 9 νίκες και 1 ήττα.Ομάδα με τεράστιο ταλέντο μεσοεπιθετικά και γενικά δεμένο σύνολο.Μαζί με Ισπανία και Γερμανία συμπληρώνουν την 3άδα των μεγάλων φαβορί για κατάκτηση του φετινού Euro .
Aποστολή
Προπονητής: Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ
Tερματοφύλακες: Maarten Stekelenburg (AS Roma), Michel Vorm (Swansea), Tim Krul (Newcastle).
Αμυντικοί: Khalid Boulahrouz (Stuttgart), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Malaga), Ron Vlaar (Feyenoord), Wilfred Bouma (PSV Eindhoven), Gregory van der Wiel (Ajax), Jetro Willems (PSV Eindhoven).
Μέσοι: Ibrahim Afellay (Barcelona), Mark van Bommel (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Stijn Schaars (Sporting Lisbon), Wesley Sneijder (Inter Milan), Kevin Strootman (PSV Eindhoven), Rafael van der Vaart (Tottenham).
Επιθετικοί: Klaas-Jan Huntelaar (Schalke), Luuk de Jong (FC Twente), Dirk Kuyt (Liverpool), Luciano Narsingh (Heerenveen), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern Munich).

Πορτογαλία:
Mε την ψυχή στο στόμα πέρασε από τα προκριματικά η Πορτογαλία,παίζοντας μάλιστα αγώνα μπαράζ με τη Βοσνία για να καταφέρει να πάρει το εισητήριο για τα τελικά του θεσμού.Σίγουρα δε στερείται ταλέντου η ομάδα, όμως παρουσιάζει ένα σύνολο χωρίς δεσίμο στις γραμμές και έτσι προκύπτει και το πρόβλημα στο γκολ που έχει επιδείξει η Πορτογαλία σε όλη την πορεία μέχρι το Euro και στα φιλικά,με ελάχιστες μόνο επιθετικές αναλαμπές.
Αποστολή:
Προπονητής: Πάολο Μπέντο
Tερματοφύλακες:  Eduardo (Benfica), Rui Patrício (Sporting Lisbon), Beto (Cluj).
Αμυντικοί: Joao Pereira (Sporting), Bruno Alves (Zenit St Petersburg), Fabio Coentrao (Real Madrid), Pepe (Real Madrid), Ricardo Costa (Valencia), Rolando (Porto), Miguel Lopes (Braga).
 Μέσοι: Hugo Viana (Braga), Joao Moutinho (Porto), Miguel Veloso (Genoa), Raul Meireles (Chelsea), Ruben Micael (Zaragoza), Custodio (Braga).
Επιθετικοί: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Hugo Almeida (Besiktas), Helder Postiga (Zaragoza), Nani (Manchester United), Nelson Oliveira (Benfica), Ricardo Quaresma (Besiktas), Silvestre Varela (Porto).

Δανία: *

Προβλέψεις
Δυάδα Πρόκρισης: Oλλανδία και Γερμανία @2.1


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
0Comments