Παμε EURO ακουλουθωντας τους φορμαρισμενους.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους ... κουμαρτζήδες επιστρέφουμε στην ενεργό δράση με το Euro 2012 που ξεκινάει σε 48 ώρες στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας και θα μας κρατήσει παρέα κοντά στον ένα μήνα.
Η λογική μου σε τέτοιου είδους τουρνουά είναι να βασίζω τα πονταρίσματα μου στη φόρμα που είχαν οι παίχτες (άρα και κατ' επέκταση οι εθνικές ομάδες) κατα τη διάρκεια της χρονιάς. Σε διοργανώσεις όπως το Euro και το Μουντιαλ μια πολύ καλή και κερδοφόρα τακτική είναι να κάνεις τα μεγαλύτερα πονταρίσματα σου στην αρχή της διοργάνωσης, πετυχαίνοντας να πάρεις μεγαλύτερες αποδόσεις και κατά τη διάρκεια ανάλογα με το πως πηγαίνουν, είτε να προβείς σε κάποια κάλυψη είτε σε κάποιο νέο στοίχημα- ποντάρισμα ανάλογα με τα δεδομένα που έχουν προκύψει.
Θα κάνω μια μικρή ανάλυση αναλύοντας εν τάχει σε 3 κατηγορίες τα στοιχήματα που βλέπω και θα ποντάρω και αυτά αφορούν τους παίκτες σκορερ, τους ομίλους της πρώτης φάσης καθώς και τον τελικό νικήτη του τουρνουα αλλά και τους φιναλιστ.

Σκορερ
Για την επιλογή του πρώτου σκορερ τόσο της διοργάνωσης όσο και του ομίλου αλλά και των ομάδων, τέσσερις είναι κατά την αποψή μου οι παράγοντες που παίζουν το σημαντικότερο ρόλο. Πρώτος και σημαντικότερος (κυρίως για τον πρώτο σκορερ της διοργάνωσης) είναι η πορεία της ομάδας που αγωνίζεται ο παίχτης που θα επιλέξουμε, καθώς για να έχουμε καλές πιθανότητες η ομάδα θα πρέπει να παίξει το μέγιστο αριθμό παιχνιδιών στο τουρνουά, να φτάσει δηλαδή μέχρι τα ημιτελικά. Δεύτερον η φόρμα του παίχτη που θα ποντάρουμε με την ομάδα του κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τρίτον το σύστημα που παίζει η ομάδα του παίχτη καθώς συστήματα όπως το 4-5-1 (η 4-3-3) όπου ο βασικός center for γίνεται αποδέχτης και κύριος εκδηλωτής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας είναι ευνοικότερο απο ένα σύστημα με 2 καθαρόαιμος επιθετικούς. Ενώ τέλος ένας από τους σημαντικούς παράγοντες είναι και το εαν είναι ο εκτελεστής στημένων φάσεων (πέναλντυ και φάουλ) της ομάδας του.
Η βασική μου επιλογή είναι ο κεντρικός επιθετικός της Άρσεναλ και της Ολλανδιάς (την οποία θεωρώ και φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης)  ο Φαν Πέρσι, ο οποίος προέρχεται απο την καλύτερη χρονιά του με τους κανονιέρηδες όπου αναδείχθηκε πρώτος σκορερ της Premier League με 30 γκολ. Στα συν του ότι στα φιλικά έδειξε οτι προτιμάτε για εκτελεστής των πέναλντι απο τον Φαν Μααραβαικ, ενω ο Ολλανδός εκλέκτορας έδειξε να τον προτιμάει και μόνο του στην κορυφή της επίθεσης αντί να τον πλαισιώσει με το Χούντελαρ. Θα είναι η βασική μας επιλογή στην υψηλή απόδοση της William Hill@ 11.
Δευτερεύουσες επιλογές θα αποτελέσουν o κορυφαίος σκορερ της πρωταθήτριας Bundesliga και βασικός φορ της διοργανώτριας Πολωνίας, Ρομπερτ Λεβαντοφσκι καθώς και ο Μπενζεμά. Πιστεύω οτι η ομάδα της Πολωνίας θα προχωρήσει και το 21 που μας προσφέρεται απο την bet365 είναι πολύ καλή επιλογή ακόμα και για trading κατα τη διάρκεια της διοργάνωσης, μετά τη φάση των ομίλων. Όσο αφορά σεντερ φορ της Ρεαλ έκανε μια καλή χρονιά και στα χέρια του Μουρίνιο δείχνει να αλλάζει να σοβαρεύει και να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνονται. Η Γαλλία με το Λοραντ Μπλαν στον πάγκο της και με τρομέρες μονάδες μεσοεπιθετικά δείχνει ικανή να προχωρήσει και ο Μπενζεμά θα βρίσκεται στην αιχμή της επιθεσής τους. Ωστόσο επειδή η ομάδα παίρνει μεγάλο μέρος του σκοραρίσματος της και απο τους εξτρεμ της ίσως ο Μπενζεμα αποτελεί καλύτερη επιλογή για πρώτος σκορερ της Primera και όχι για πρώτος σκορερ διοργάνωσης, καθώς το "φαβορί" ο Κ.Ρονάλντο πιστεύω οτι θα κινηθέι σε ρηχά νερά και ίσως η ομάδα του να μη μπορέσει να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Πρώτος σκορερ διοργάνωσης Van Persi @ 11                Χ   30 μονάδες 


Πρώτος σκορερ διοργάνωσης  Lewandowski @ 21         Χ  10 μονάδες 


Πρώτος σκορερ Premier League Van Persi @ 4,2
Πρώτος σκορερ Primera Division  Benzema @ 3,5            X  10 μονάδες 


Πρώτος σκορερ Ολλανδίας Van Persi @ 3,25

Πρώτος σκορερ Πολωνίας Lewandowski @ 2,87
Πρώτος σκορερ Σουηδίας Ibrahimovic @ 3,25                X  10 μονάδες 

Oμιλοι- Κατάκτηση τροπαίου- Φιναλιστ

Συνήθως στα τουρνουά όπως το Euro και το Mundial οι ομάδες οι οποίες το διοργανώνουν δέχονται κάποιο μικρό.... σπρώξιμο για λόγους μαρκετινκ και πληρότητας γηπέδων. Θεωρώ ότι η Ουκρανία στον όμιλο που βρίσκεται με Γαλλία, Αγγλία ακόμα και Σουηδία δεν έχει τύχες να περάσει στην επόμενη φάση όποτε πιστεύω ότι η "βοήθεια" της UEFA θα στραφεί προς την ομάδα της Πολωνίας,  ίσως και στην ομάδα της Ρωσίας καθώς τα γήπεδα της Ουκρανίας μπορούν να γεμίσουν κάλλιστα από τους χιλιάδες των Ρώσων οπαδών , οι αποστάσεις είναι σχετικά κοντινές και το ρώσικο πρωτάθλημα έχει μόλις ξεκινήσει άρα και οι παίχτες θα είναι πιο φρέσκοι. Για αυτό το λόγο (δυστυχώς ίσως για την εθνική μας) πιστεύω ότι το δίδυμο πρόκρισης Ρωσσια- Πολωνία από τον 1ο όμιλο αποτελεί πολύ δυνατό ποντάρσιμα. Στους άλλους ομίλους η κακή παρουσία της Πορτογαλλίας τόσο στα φιλικά όσο και η έλλειψη κλασικού σεντερ φορ αλλά και αξιόπιστου τερματοφύλακα με κάνουν να μην πιστεύω οτι μπορεί να κάνει κάτι στη διοργάνωση και το δίδυμο Ολλανδια - Γερμανία φαντάζει δύσκολο να σπάσει (στο μεταξύ τους ματς θα κριθεί και η πρώτη θέση). Οι δυο αυτές ομάδες μαζί με την Ισπανία αποτελούν τα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, πιστεύω οτι οι Ισπανοί και λόγω της απουσίας των Πουγιολ, Βιγια δε θα μπορέσουν να επαναλαβουν για 3η συνέχομενη φορα την κατάκτηση ενός τέτοιου κορυφαίου τουρνουά και καθώς μας ευννοούν και οι διασταυρώσεις (καθώς βρίσκονται στον όμιλο και δεν πρόκειται να ξαναβρεθουν στη συνέχεια) το ζευγάρι Ολλανδια - Γερμανία μπορεί να αποτελέσει και πολύ καλό ποντάρισμα για ζευγάρι τελικού @11 (στην bet365), ενώ για κατάκτηση δίνω ένα μικρό αβαντάζ στους οράνιε κυρίως λόγω των αμυντικών κενών που παρουσιάζουν τα παντσερ. Όσο αφορά τον Δ όμιλο όπως ανέφερα και νωρίτερα το δίδυμο Γαλλία και Αγγλία πιστεύω ότι θα είναι αυτό που θα προκριθεί στην επόμενη φάση με ένα μικρό αβαντάζ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Γαλλία, λόγω του γεγονότος ότι στο μεταξύ τους ματς οι Αγγλοι δε θα έχουν το μοναδικό αξιόπιστο σεντερ φορ της το Ρουνει. Τέλος στον όμιλο της Ισπανίας δύσκολα θα σπάσει το απόλυτο φαβορί πρωτιάς ομίλου (@1,57) όμως το γεγονός ότι η Ιταλία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε καμία διοργάνωση την Κροατία με αποτρέπει να παίξω την αρχική μου σκέψη για 1η Ισπανια - 2 Ιταλία @2.67 ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι τελευταία στον όμιλο θα είναι η Ιρλανδία @1,72. Την ίδια τύχη πιστεύω ότι θα έχει και η ομάδα της Δανίας 1,61 (πιστεύω μάλιστα οτι θα είναι η ομάδα η οποία θα δεχτεί και τα περισσότερα γκολ καθώς Ολλανδία και Γερμανία είναι άκρως επιθετικές ομάδες) αλλά και οι Τσέχοι οι οποίοι δεν παρουσιάζουν το πρόσωπο που τους είχαμε συνηθίσει και αυτό το 3.00 που βρίσκουμε αξίζει ίσως το ρίσκο.

Τελευταία στον Α όμιλο Τσεχια @ 3.00
Τελευταία στον Γ όμιλο Ιρλανδία @ 1.72
Τελευταία στον Β όμιλο Δανία @ 1,61                                        X  20 μονάδες  


Πρόκριση από τον όμιλο
Ρωσσία και Πολωνία @ 3.3
Γερμανία και Ολλανδία @ 2.1  
Γαλλία και Αγγλία @ 2.5                                                            X  30 μονάδες     


Ζευγάρι τελικού Ολλανδία - Γερμανία @11                               X  10 μονάδες 


Ομάδα που θα δεχθεί τα περισσότερα γκολ Δανία @ 5,5            X  20 μονάδες 


Αγώνας με τα περισσότερα γκολ Ολλανδία - Δανία @ 19          X  10 μονάδες 
Αγώνας με τα περισσότερα γκολ Ουκρανία- Γαλλία @ 29         X  5 μονάδες


Όμιλος με τα λιγότερα γκολ Α όμιλος @ 2.5 
Νικητής Γ ομίλου Ισπανία @ 1,57                                               Χ 100 μονάδες


*Εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες προσφορές των εταιριών και την μεγάλη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων κάνοντας εγγραφή από τα banner μας, λαμβάνοντας ως και 100% bonus.


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ, ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ. 




       

























  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment