Mε τη δύναμη της Τουμπας και τα πολλά γκολ.

Επιστροφή σε φουλ ρυθμούς μετά τη "ανιαρή" διακοπή λόγω εθνικών, ωστόσο πρέπει να είμαστε επιφυλακτικού στα πονταρισματά μας, καθώς δε ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες μετά τη διακοπή (όποια δεδομένα φόρμας είχαμε, έχουν πάει περίπατο). 
Το βασικό μου σημείο για σήμερα είναι η νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην τραγική φετινή ΑΕΚ, το ματς το βλέπω παρόμοιο με αυτό με το συμπολίτη Αρη και πιστεύω οτι θα είναι καλό να πάρουμε είτε αποτέλεσμα με χάντικαπ είτε άσσο απο ημίχρονο. Ας δουμε εν τάχει και τα υπόλοιπα ματς στα οποία θα σταθώ σήμερα.

Γουεσ Μπρομ - Σιτι μέχρι πριν το τελευταίο της ματς με τη Σαντερλαντ η Σιτι είχε δεχτεί γκολ σε όλες της, τις αναμετρήσεις δεν πιστεύω οτι θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της για 2ο συνεχόμενο ματς
Αιντραχτ - Αννοβερο 6/7 οβερ η γηπεδούχος 5/7 η φιλοξενουμενη
Λιβορνο - Βερονα αν το ματς αυτό δεν ήταν Β Ιταλίας, αλλά Γερμανία η Ολλανδία θα βρίσκαμε το οβερ σε αποδόσεις κοντα στο 1,60 τώρα όμως το έχουμε στο υψηλότατο 2,15. Με την πρωτοπόρο Λιβόρνο να μετρά 8/9 οβερ (4/4 εντός) και τους φιλοξενούμενους 3/4 εκτός έδρας.
Χερκουλες - Γουαδαλαχαρα 4/4 οβερ εντός για τη Χερκουλες, 3/4 εκτός για τους φιλοξενούμενους, ακόμα ένα καλοπληρωμένο οβερ.
Σερβετ- Σεν Γκαλεν Το μπάζο της κατηγορίας με 0-2-10 και 7-27 γκολ υπερ- κατα απέναντι στο τρένο της Σεν Γκαλεν που έχει 7 νίκες στα τελευταία 8. Πιστεύω οτι οι 2 μονάδες είναι υπερβολή. 

Πρόταση Δυνατή
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1/1 @ 2.25
Γουεστ Μπρομ - Μαν Σιτι gg @ 1.61
Aιντραχτ - Αννοβερο over @ 1.65
x 100 units

Πρόταση valuebets
Λιβορνο - Βερονα over @ 2.15
Σερβετ - Σεν Γκαλεν 2 @ 2.00
Χερκουλες - Γουαδαλχαρα over @ 1.75
x 40 units

Πρόταση μεσημεριανή
Ανζι - Σπαρτακ over @ 2.20 (live HT 0-1)
Tοτεναμ - Τσελσι gg @ 1.57
Kρισταλ Παλλας - Μιλγουολ over @ 1.90
x 40 units +WIN 262.54

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment