Στοιχηματικό Πάρτυ 2ημέρου:Aπολογισμός

Έκλεισε άλλο ένα στοιχηματικό διήμερο,τοπροτελευταίο για αυτή τη χρονιά.
Απολογισμός;Θετικότατος!
4(!) ταμεία από τον pappou το 2ήμερο,με τη μπάνκα του να φτάνει τις 5.511 μονάδες,4 από τον formaika συνολικά το 3ήμερο,με τη μπάνκα να εκτινάσσεται στις 7.649 μονάδες, ενώ υπάρχουν 2 ανοιχτά δελτία που κλείνουν με τον άσσο της Λοριάν,σημείο που αν επαληθετεί θα φουσκώσει τη μπάνκα με ακόμα 1038 μόνάδες!! (*Πιθανόν να καλυφτούμε εδώ καθώς είναι πολλα τα units!)

Και όλα αυτά μέσα σε 45 μέρες!Τις πρώτες 45 μέρες του Betmarathon!
Όσοι ασχολείστε ενεργά και σταθερά με το στοίχημα, γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να έχεις σταθερά κέρδη.Να αποφεύγεις τις αμέτρητες στοιχηματικές μπανανόφλουδες και συνεχώς να προσθέτεις χρήματα στο λογαριασμό σου.
Όσοι κατά καιρούς ασχοληθήκατε με προγνωστικά στοιχήματος,ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να εκτίθεσαι συνεχώς και να γνωρίζεις πως αυτά που γράφεις στην εφημερίδα,site,blog,ή αυτά που λες στο ραδιόφωνο,ακόμα ακόμα και σε ένα φίλο που ζητάει την άποψή σου,τα ακούει,τα εμπιστεύεται και κυρίως τα ποντάρει ο κόσμος,πολλές φορές με λεφτά που δεν του περισσεύουν..
Τεράστιο το βάρος και η ευθύνη λοιπόν,όμως βάζουμε τα δυνατά μας και ως τώρα δικαιωνόμαστε!
Ξοδεύουμε πολλές ώρες κάθε εβδομάδα (είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη ανάγνωση των αγώνων του Σαββατοκύριακου ξεκινάει κάθε βδομάδα από την Τρίτη!)
Φόρμα,προιστορία,στατιστικά στοιχεία,απουσίες,σχέσεις ομάδων,αναγκη βαθμών και πάνω απ'όλα απόδοση.Όλα αυτά μπαίνουν στη ''ζυγαριά'' κάθε εβδομάδα πριν προτείνουμε οποιοδήποτε σημείο.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τη στήριξη στο blog από την πρώτη κίολας μέρα.Πάνω από 6.500 views σε 30 στοιχηματικές μέρες, είναι ένα νούμερο που πραγματικά δεν το περιμέναμε όταν σκεφτόμασταν τη δημιουργία αυτού του blog!
Μείνετε λοιπόν στην παρεά του blog, καθώς τα μεγάλα πρωταθλήματα μπορεί να τελειώνουν σε λίγες μέρες,ο στοχηματικός μαραθώνιος όμως δεν τελειώνει ποτέ!

ΒΕΤΜΑRATHON
Γιατί το στοίχημα είναι μαραθώνιος, δεν είναι 100άρι!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Anonymous said...

Μεγάλες αποδόσεις από το http://www.neverbetalone.gr/ Καλή σας επιτυχία!

Post a Comment