Tελικός Champions League-H πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Ο φετινός τελικός του Champions League φιλοξενεί δύο ομάδες που ήταν ''αουτσάιντερ'' στο θεσμό και παρόλα αυτά  κατάφεραν να αποκλείσουν τα δύο μεγάλα φαβορί και να βρεθούν αυτές στον τελικό. Σίγουρα οι γηπεδούχοι αποτελούν το μεγάλο φαβορί του τελικού και επειδή έχουν ποιοτικότερο και μεγαλύτερο roster αλλά και επειδή παίζουν στην έδρα τους. Μπορεί όμως κάποιος να ξεγράψει ελαφρά τη καρδία την Τσέλσι η οποία απέκλεισε τη Μπαρτσελόνα του Μέσι με δύο νίκες μάλιστα;


-Ο προπονητής των Βαυαρών θα επιδιώξει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής. Πρώτος του στόχος είναι να κερδίσει τη μάχη του κέντρου και να σπάσει την άμυνα των Λονδρέζων παίζοντας από τα άκρα με Ριμπερί και Ρόμπεν οι οποίοι θα ψάχνουν εν συνεχεία την αιχμή του δόρατος της επίθεσης της Μπάγερν,τον Μάριο Γκόμεζ.


-Από την πλευρά του ο Ντι Ματέο αναμένεται να κατεβάσει αμυντικογενή 11άδα με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα τουσ βαυαρούς.Παρόλα αυτά οι απουσίες των Τέρι και Ιβάνοβιτς προβληματίζουν έντονα τον Ιταλό τεχνικό.


Πιθανή Ενδεκάδα Μπάγερν (4-2-3-1): Νόιερ – Λαμ (δεξιά), Τίμορτσουκ, Μπόατενγκ, Κοντέντο (αριστερά) – Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος – Ρόμπεν, Μίλερ, Ριμπερί – Γκόμεζ. 


Πιθανή Ενδεκάδα Τσέλσι(4-2-3-1): Τσεχ – Κόουλ, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Μποσίνγκουα – Εσιέν, Μίκελ – Μάτα, Λάμπαρντ, Καλού – Ντρογκμπά.


Συμπέρασμα
Μπορεί η Μπάγερν να είναι το φαβορί του σημερινού τελικού, όμως οι αποδόσεις στον άσο που παίζεται αυτή τη στιγμή στο 1.66 δε λένε την αλήθεια.Οι απουσίες στις άμυνες των δύο ομάδων αναμένεται να στοιχίσουν.
-Περιμένω παιχνίδια με αρκετά γκολ με πιο ασφαλή επιλογή το goal goal στο @1.9
-To X2 της Τσέλσι στο @2.2 αξίζει επίσης της προσοχής μας
-Πιθανά σκορ τα 1-2 @15 και 2-2 @19
-Πιθανός anytime scorer,o παίχτης των μεγάλων αγώνων Ντιντιέ Ντρογκμπά στο @3.75

Πρότάσεις
-First scorer Drogba & X @31
x 11 units
-First scorer Drogba & 2 @21
x 16 units
-Score 2-2 @19
x 13 units
-Score 1-2 @15
x 15 units
-goal-goal @ 1.9
x 75 units                    WIN + 67.5 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment