Kερδίζει και δεν την ενδιαφέρει..

Τελευταία γεμάτη Κυριακή της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα καλό ταμείο εν όψη Euro.Λίγες οι επιλογές σήμερα όμως υπάρχουν σημεία που τα βλέπω αρκετά δυνατά.Πάμε να τα δούμε..



Σοσό-Μαρσέιγ: Απλά τα πράγματα εδώ. Η Σοσό με νίκη κόντρα στην αδιάφορη Μαρσέιγ εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία.Με Χ, θέλει να μην κερδίσει μία εκ των Αζαξιό, Καέν, Μπρεστ.
Το ασιατικό -05,-1 της Σοσό στo @1.775 (Στο Χ παίρνουμε πίσω το μισό μας ποντάρισμα)


Ρεν-Ντιζόν: Τη νίκη με πολλά γκολ διαφορά θα ψάξει η Ρεν καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Σεντ Ετιέν,η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων (στο +1 τώρα η Σεντ Ετιέν).Η Ντιζόν θέλει μόνο νίκη η οποία και πάλι μπορεί να μην είναι αρκετή για να σωθεί.Το -1 της Ρεν στο @2.45 (με νίκη με 1 γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμα πίσω).


Λιλ-Νανσί: Mε νίκη θέλει να κλείσει τη χρονιά η Λιλ, παίζοντας μάλιστα για τελευταία φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο,αφού του χρόνου θα αγωνίζεται στο νέο της ιδιόκτητο γήπεδο,50.000 θέσεων.Με γκολ θέλει να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του ομάδα ο Αζάρ, αφού το καλοκαίρι ετοιμάζει βαλίτσες για Premier League. To να σκοράρει ο βραβευμένος ως παίχτης της χρονιάς σήμερα πληρώνει @1.91


Μπρόντμπι-Νόρτζελαντ: 2 αγωνιστικές για το τέλος στη Δανία.Η Νόρτζελαντ βρίσκεται 1 βαθμό πίσω από την Κοπεγχάγη και την κορυφή.Αδιάφορη η Μπρόντμπι με τους οπαδούς της να ζητούν από τους παίχτες της ομάδας τους να χάσουν για να μην καταλήξει το πρωτάθλημα στη μισητή Κοπεγχάγη.Στο @1.91 το διπλό.


Ανοιχτή Πρόταση απο χτες

Θέλτα -1.5 @1.9
Σοσό -0.5,-1 @1.775
Ρεν-Ντιζόν -1 @2.45
x 200 units

Πρόταση Κυριακής
Αζάρ Αnytime scorer @1.91
Mπρόντμπι-Νόρτζελάντ 2 @1.91
x 60 units


Συμπληρωματική
Σοσό-Μαρσέιγ 1 @2.2
Ρεν-Ντιζόν 1 @1.7
x 80 units


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment