Tips για το Σαβ/κύριακο-Στο κυνήγι των αποδόσεων!

Για κάποιους είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθούν με τα ματς του Σαβ/κύριακου.
Η αλήθεια όμως είναι πως αν θέλουμε να ποντάρουμε σε  αξιόλογες αποδόσεις θα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και έξυπνα.Φινάλε σε Ιταλία-Ισπάνία-Αγγλία και οι ήδη πετσοκομμένες αποδόσεις δε θα μας περιμένουν για πολύ.Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο τι αξίζει της προσοχής μας στο τελευταίο μεγάλο κουπόνι της χρονιάς..






Ιταλία
Τζένοα 39       
Λέτσε 36
Τζένοα-Παλέρμο / Κιέβο-Λέτσε
*Η ισοπαλία εξασφαλίζει 100% τη σωτηρία για τη Τζένοα.Στο @2.3 το Χ που προκύπτει και βάση φόρμας και προιστορίας.


Ουντινέζε 61      
Λάτσιο 59
Νάπολι 58
Ίντερ 58
Κατάνια-Ουντινέζε / Λάτσιο-Ίντερ / Νάπολι-Σιένα
*Η ισοπαλία εξασφαλίζει 100% την είσοδο της Ουντινέζε στα προκριματικά του Champions League, ασχέτως των άλλων αποτελεσμάτων.To X στο @2.1 ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η Κατάνια είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στη Serie A.


Iσπανία
Γρανάδα 42
Βιγιαρεάλ 41
Βαγιεκάνο 40      
Σαραγόσα 40
Χετάφε-Σαραγόσα,Βαγιεκάνο-Γρανάδα,Βιγιαρεάλ-Ατλ. Μαδρίτης
*Τα σενάρια γνωστά από την προηγούμενη βδομάδα.
Η Σαραγόσα με νίκη στη φιλική έδρα της Χετάφε εξασφαλίζει 100% τη σωτηρία της.Στο @1.55 το διπλό, θα προτιμήσουμε όμως τη νίκη της Σαραγόσα με 1 γκολ διαφορά στο @3.6 και με 2 γκολ διαφορά στο @4.5 (Μέση απόδοση  @2.025).
*Αν λάβουμε σαν δεδομένη τη νίκη της Σαραγόσα,η Βιγιαρεάλ θέλει 1Χ με την Ατλέτικο,ενώ η Βαγιεκάνο αποκλειστικά και μόνο τη νίκη.Δε έχω σκοπό να μπλέξω παραπάνω όμως γιατί και η Ατλέτικο μπορεί να είναι ενδιαφερόμενη και έχω ποντάρει από την προηγούμενη εβδομάδα τον υποβιβασμο της Γρανάδα σε απόδοση @19!







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment