Τα παληκάρια από τη Λιβαδειά.

Δυο κακές ημέρες στο champions league μια πολύ καλή στο Europa (όπως και την προηγούμενη εβδομάδα) που όμως δε μπόρεσα να γράψω και έτσι το όποιο κέρδος δε φάνηκε στην κάβα. Τα μακροχρόνια μας πονταρίσματα πάνε καλά και θέλουμε στην ουσία μια νίκη της Ανζί επι της Ουντινέζε, να μη χάσει η Ατλετικο από τη Πίλσεν και να μη χάσει η Μπαγιερν μέσα στη Βαλένθια για να πιάσουμε το δυνατό μας ποντάρισμα στους νικητές ομίλων.Ας δούμε με μια μικρή ανάλυση τα ματς με τα οποία θα ασχοληθούμε.

Λεβαδειακός - Άρης. Ο Άρης μετά την αλλαγή προπονητή έκανε δυο καλές εμφανίσεις με Ολυμπιακό, Παναθηναικό και μια νίκη με τη Βέροια (χωρίς καλή εμφάνιση), ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν έγινε καλή ομάδα. Σήμερα θα έχει σημαντικότατες απουσίες καθώς θα λείπουν όλοι οι ξένοι του (Αγκανθο, Πουλιδο, Κοελιο) καθώς και οι σημαντικοί Κασναφέρης, Παπαστεριανός. Ο Λεβαδειακός εντός έδρας είναι πάντα ισχυρός ενώ πιστεύω οτι ο Κομπότης μπορεί να εκμεταλευτεί τη σφαγή της Βέροιας στο επακρο.
Μπαστια - Βαλενσιεν. 5 στα 5 όβερ εντός η Μπαστία,4/5 εκτός η Βαλενσιέν, σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα το όβερ θα ήταν σε τιμές γύρω στο 1,40
Αρσεναλ - Φουλαμ. Η Φουλαμ σκοράρει με ευκολία φέτος και μάλιστα εκτος έδρας έχει 5/5 οβερ. Οβερ και gg (θα κρατήσω πιο ζεστά το 2ο λόγω απόδοσης)
Σάλκε - Βερντερ. Εξαιρετική  επιθετικά η Σάλκε, δεν έχει σκοράρει μόνο απέναντι στην Μπάγερν ενώ σκόραρε από δύο γκολ και πάνω στα 14/16 επίσημα παιχνίδια της, πιστεύω οτι θα φτάσει στη νίκη και θα την συνδυάσει με το οβερ.
Σασουόλο - Νοβάρα Πρωτοπόρος η Σασουόλο αντιμέτωπη με την κακή Νοβάρα πιστεύω ότι βρίσκουμε σε τέτοια απόδοση τον άσσο λόγω της "αντιεμπορικότητας" της κατηγορίας.
Ζουλτε Βαρεγκεμ - Μαλιν Η πλεον φορμαρισμένη ομάδα του Βελγίου δεν είναι "βαρύ" όνομα για αυρό και πληρώνει ακόμα καλά, πάμε με τους γηπεδούχους όσο καλοπληρώνουν.
Σερκλ Μπριζ - Γανδη Η ομάδα με τα περισσότερα οβερ στην κατηγορία η Σερκλ θα την ακολουθήσουμε σε ακόμα ένα (11/14)


Πρόταση δυνατή

Λεβαδειακός - Άρης 1 @ 2.00
Μπαστια - Βαλενσιεν over @ 1.70
Αρσεναλ - Φουλαμ gg @ 1.67  
x 100 units WIN 567.8

Πρόταση 2η
Σάλκε - Βερντερ Σαλκε over 1,5 @ 1.38
Σασουόλο - Νοβάρα 1 @ 1.66
Ζουλτε Βαρεγκεμ - Μαλιν 1 @1.61
Σερκλ Μπριζ - Γανδη over @ 1.67
x 60 units

Πρόταση Αγγλίας
Κάρντιφ - Χαλ over @ 1.80
Μπλακμπουλ - Μπολτον over @ 1.65
Γουολσολ - Σουιντον over @ 1.95
Γκριμσπι - Γουοκινγκ over @ 1.66
x 40 units
 
Σύστημα
Βαρέζε - Πάντοβα Χ @3.00
Προ Βεστερλι - Μοντενα Χ @ 3.10
Τσεζενα - Μπρεσια Χ @ 2.90
Κασιμπασα - Ανταλια Χ @ 3.40
ΠΑΣ Γιάννενα-Ξάνθη Χ @3.1  
Κροντόνε - Εμπολι over @ 2.00
Σάλκε - Βερντερ 1over 3,5 @ 3.1
Σύστημα 4-5-7 57 στήλες
Χ 1 unit = 57 units









 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment