Στο κυνήγι των αποδόσεων.

Mπάινουμε σε μια εβδομάδα χωρίς Champions League με κύπελλα και κάποια πρωταθλήματα, το πρόγραμμα δεν ευνοεί ιδιαιτέρως, ωστόσο υπάρχουν 3 σημεία που μου αρέσουν αρκετά και σε ικανοποιητικές αποδόσεις. 

Γουλβς - Μιλγουολ Οκτώ ματς χωρίς νίκη έχει φτάσει η Γουλβς, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν 4 συνεχόμενες νίκες και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με (5-1-0 ). Το διπλό σε αποδόσεις γύρω στο 2.90 είναι value bet, ωστόσο εγώ θα προσπαθήσω να μεγαλώσω ακόμα περισσότερο την απόδοση επιλέγοντας να το συνδυάσω με το οβερ (6/9 οβερ και για τις δυο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα).
Αννόβερο - Γκροιτερ Η ομάδα της Γκροιτερ ειναι κατά την αποψή μου η πιο αδύναμη της κατηγορίας, το Αννόβερο παρά το γεγονός οτι έχει διακυμάνσεις στην αποδοσή του πιστεύω οτι έυκολα η δύσκολα εντός έδρας θα καταφέρει να κερδίσει (βοηθάει και η προιστορία μόνο με νίκες απο το 2000 και μετά για τους γηπεδούχους) 
Σαντερλαντ - ΚΠΡ Δυο ομάδες που είχα την "τύχη" να παρακολουθήσω το Σαββάτο που μας πέρασε και έχουν ένα κοινό σημείο, τις προβληματικές τους άμυνες. Παρά το γεγονός οτι και οι δυο κάνουν φάσεις, η ευκολία με την οποία δέχονται τα γκολ δεν τις αφήνει να κερδίσουν πολλούς βαθμούς. Βοηθαέι και η προιστορία για το gg που θα επιλέξουμε καθώς στις αναμεταξέι τους αναμετρήσεις έχουμε μονο gg (και τον άσσο βέβαια ευνοεί η προιστορία ωστόσο η πρόσληψη του Ρεντναμπ θα με αποθαρύνει, από το να τον ποντάρω)

Πρόταση
Γουλβς - Μιλγουολ 2&over @ 4.50
Aννοβερο - Γκροιτερ 1 @ 1.80
Σαντερλαντ - ΚΠΡ gg @ 1.83
x 50 units


Aρχική κάβα 10.000 units
      
Προηγούμενο υπόλοιπο 8200 units 
Μακροχρονια Πονταρίσματα 465,2 units
Aνοιχτά πονταρίσματα   50 units 
                                                                                                        Νεο υπόλοιπο 8150 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment