Mια και καλή (??)

Η Αγγλική δυαδούλα μας Nτονκάστερ και Λειτον Οριεντ μας επέστρεψε τα λεφτά μας σε μια μέρα όπου εαν παίζαμε over αντί για το gg σε Γιουβε κ Μπαρτσα θα είμασταν πολύ κερδισμένοι, βέβαια μετα Χριστον προφήτες... Σήμερα θα ποντάρουμε σε 3 παιχνίδια του σεντονιού που πιστεύω οτι μπορούν να μας στείλουν ταμείο.

Μαντσεστερ Σ - Ρεαλ Ματς που θα απολαυσουμε, πιστεύω οτι θα έχει πολλά γκολ και θέαμα, αξίζουν για ποντάρισμα το gg , over, over 3.5, over 1.5
Zενιτ- Μάλαγα Oι Ρώσσοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να ελπίζουν είτε σε πρόκριση στην επόμενη φάση είτε τουλάχιστον στη συνέχιση στο θεσμό του Europa League. Στον αντίποδα η Μάλαγα είναι σχεδόν αδιάφορη, έχει περάσει στην επόμενη φάση, ενώ αν χρειαστεί βαθμό-υς για την πρωτιά μπορεί να τους πάρει στην τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με την Αντερλεχτ. Τα αγωνιστικά βοηθάν επίσης στον άσσο καθώς για τους Ρώσσους έχουμε επιστροφές των Χουλκ, Φαϊζούλιν και Λομπέρτς ενώ θα λείπε ο Κρισίτο ενώ για τους Ισπανούς  εκτός αποστολής έμειναν οι Χοακίν, Σαβιόλα, τιμωρημένος είναι ο μέσος Ιτούρα, τραυματίες ο βασικός μπακ Μονρεάλ και ο  Σάντσεθ.
Σαλκε - Ολυμπιακος In Olympiakos we trust, Ολυμπιακος στην Ευρώπη καλές εμφανίσεις εντός, ήττες εκτός. Απεναντί του βρίσκει τους Γερμανούς της Σαλκε οι οποίοι έβαλαν απο δυο γκολ στην Αρσεναλ στα δυο μεταξύ τους ματς και στο πρώτο αγώνα με το σημερινό τους αντίπαλο κέρδισαν με 1-2 ευκολα. Πιστεύω οτι και σήμερα θα κερδίσει εύκολα και καθώς θα σκοράρει νωρίς και ο Ολυμπιακος θα αναγκαστεί να ανοιχτεί, πιστεύω οτι θα κερδίσει με οβερ.

Πρόταση
Zενιτ- Μάλαγα 1 @ 1.75
Σαλκε - Ολυμπιακος 1over @ 2.05
Mαντσεστερ Σ - Ρεαλ gg @1,47
x 192.5 Units

 Aρχική κάβα 10.000 units      
Προηγούμενο υπόλοιπο 8392,5 units 
Μακροχρονια Πονταρίσματα 465,2 units
Aνοιχτά πονταρίσματα   192,5 units 
Νεο υπόλοιπο 8200 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment