Αρχίζοντας τους υπολογισμούς.

Προτελευταία αγωνιστική για τους ομίλους του Champions League και ηδη βγήκαν τα κομπιουτεράκια, αδιάφορες- ενδιαφερόμενες, ομάδες με βασικούς με αλλαγές, όλα πρέπει να τα λάβουμε υπόψην μας. Ας κάνουμε λοιπόν μια μικρή ανάλυση των αγώνων του ch.l. με τους οποίος θα ασχοληθούμε σήμερα, έχοντας πάντα στο μυαλό μας οτι περιμένουμε και το μακροχρόνιο με τους νικητές ομίλων http://betmarathon.blogspot.gr/2012/09/n-champions-league-europa.html  (μπορείτε να δείτε ανα πάσα στιγμή τα μακροχρόνια πονταρίσματά μας στην αντίστοιχη κατηγορία στο, "Στοιχηματικός Μαραθώνιος").

Μπατε Μπορισοφ - Λιλ Oι Γάλλοι παρουσιάζονται στην ουσία αδιάφοροι στο σημερινό ματς, καθώς για να έχουν ελπίδες για την πρόκριση θα πρέπει να κερδίσουν σήμερα με σκορ που να υπερκαλύπτει το 1-3 της 1ης αγωνιστικης καθως και να κερδισουν την επόμενη αγωνιστική και να ξαναχάσει η Μπάτε. Στον αντίποδα όμως οι Λευκορώσοι θέλουν τη νίκη για να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες τους για πρόκριση ακόμα και στην επόμενη φάση στην επόμενη αγωνιστική καθώς είναι 3 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους που αναμετρώνται μεταξύ τους. Οι Γαλλοι θα κατεβούν με αλλαγές, αλλά η δήλωση του αρχηγού της ομάδας Μαβουμπα "Πρέπει να παίξουμε με στόχο να σκοράρουμε χωρίς να έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό" μας οδηγεί και στο οβερ ή με περισσότερο ρίσκο στο συνδυασμό του 1 με το οβερ.
Βαλενθια - Μπαγιερν Στην ουσία περιμένουμε το Χ2 για να πληρωθούμε τη Μπαγιερν ως νικήτρια ομίλου και έτσι δε θα ξανασχοληθω με το ματς, ωστόσο θα αποθαρρύνω όσους το σκέφτονται να ποντάρουν στο gg ή στο over καθως εκτός έδρας οι Βαυαροί δύσκολα δέχονται γκολ.
Σπαρτακ Μ. - Μπαρτσελονα. Παρά το γεγονός οτι οι Ρώσσοι μας πλήγωσαν πολύ στο μάτς με τη Μπενφίκα που δε σκόραραν, θα συνεχίσω να τους ποντάρω στα πολλά γκολ και στο gg, καθώς θέλω να ελπίζω οτι το τελευταίο τους ματς ήταν η εξαίρεση και πλεον θα επανέλθουν στον "κανόνα". Η αντιπαλός της βέβαια σήμερα βοηθάει καθώς δύσκολα η Μπαρτσα θα κάνει και 2η γκέλα και λογικά θα παρουσιασθέι με αγριες διαθέσεις. Στις επιλογές και το over 1.5 ημίχρονο. Σημαντικότατο πρόβλημα για τη Σπαρτακ και στη θέση του τερματοφύλακα καθώς έχει τραυματίες τους 3 (!!!!) πρώτους και σήμερα θα αποφασισθέι αν θα επιστρατευτεί ο τραυματίας Ντικάν η ο 20χρονος Τσερνισουκ της Β ομάδας.
Nορτζελαντ - Σαχταρ Δε χρειάζονται πολλά σχόλια για το ματς, οι Ουκρανοι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, το έδειξαν και στο Λονδίνο παρά την ήττα τους, σήμερα θα κερδίσουν, ωστόσο το 1,35 θα μπορούσε να είναι και υψηλότερο, όποιος θέλει να κλείσε 3αδα μπορεί να το χρησιμοποιήσει έυκολα η δύσκολα θα βγει.
Γιουβεντους - Τσελσι Το ματς της ημέρας ανάμεσα σε δυο απο τα πιο βαριά ονόματα της διοργάνωσης. Ματς που λόγω της πολύ καλής Σαχταρ ίσως αποδειχτέι κομβικό για τη συνέχια της διοργάνωσης και για τις δυο ομάδες. Πιστεύω οτι και οι 2 θα κυνηγήσουν τη νίκη και το gg είναι πολύ πιθανό σημείο με τις άμυνες των δυο ομάδων τελευταία να δείχουν σημάδια ασοβαρότητας.
Γαλατασαραι - Μαντσεστερ Γ. Η Γαλατά καίγεται, η Μαν.Γ. είναι πρώτη και αδιάφορη και θα κατέβει με τα δεύτερα. Θεωρώ οτι οι Τούρκοι μπορούν να φτάσουν στη νίκη που θα τους δώσει πολλές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φαση και μάλιστα να τη συνδυάσουν και με το οβερ καθώς φέτος η άμυνα των κόκκινων διαβόλων δεν εμπνέει σιγουριά ενώ και η Γαλατά δέχεται γκολ σχεδον σε κάθε παιχνίδι της.


Πρόταση Δυνατή
Σπαρτακ - Μπαρτσελονα gg @ 1.72
Γιουβεντους - Τσελσι gg @ 1.70
Noρτζελαντ - Σαχταρ 2 @ 1.35
x 200 units

Πρόταση ρίσκου 
Mπατε Μπορ- Λιλ 1over @ 3.40
Γαλατα - Μαντσεστερ 1over @ 2.75
x 50 units

Πρόταση Βρετανίας
Αλμπιον Ροβερς - Μπρεχιν over @ 1.60
Tζιλιγχαμ - Εξετερ over @ 1.75
Κροουλι - Γεοβιλ over @ 1.60
Ροδεραμ - Γουικμ 1 @ 1.52 
x 50 units

Πρόταση ρίσκου Αγγλιας
Καρλαιλ - Ντονκαστερ 2 @3.00
Πορτσμουθ - Λειτον Οριεντ 2 @3,25
x 30 units +Win 292,5


 Aρχική κάβα 10.000 units      
Προηγούμενο υπόλοιπο 8430 units 
Μακροχρονια Πονταρίσματα 465,2 units
Aνοιχτά πονταρίσματα   330 units 
Νεο υπόλοιπο 8100 units


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment