Ένα διαφορετικό ΣΚ... μια πλούσια Παρασκευη.

Λόγω των εορτών του Πάσχα των καθολικών το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει όσο αφορά τη δομή του προγράμματος σχεδόν όλων των κατηγοριών για αυτό και σήμερα θα έχουμε μεγαλύτερο αριθμό αγώνων και απο διαφορετικές κατηγορίες από ότι συνήθως. Θα παώ σε μια γρήγορη ανάλυση των αγώνων στους οποίους θα ποντάρω την Παρασκευή καθώς και ένα συστηματάκι για να προλάβουμε τις πτώσεις αποδόσεων.

Γαλλία Ligue 2
Η βαριά φανέλα της Μονακό στις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να τη γλυτώνει από έναν δεύτερο υποβιβασμό, οι μονεγάσκοι έχουν 7 αγωνιστικές αήττητοι (μετρώντας 5 νίκες) και έχουν απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα απέναντι στα αδιάφορα καναρίνια της Ναντ, που μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχει απομακρυνθεί απο το στόχο της ανόδου θα έχει την ευκαιρία να διώξει οριστικά τον κίνδυνο για υποβιβασμό. Στο 2ο σημείο που θα κρατήσουμε απο τη Ligue 2 θα κοντράρουμε την πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας τη Χάβρη (6 αγωνιστικές χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης) και θα πάμε με το κίνητρο της ανόδου για την Τρουα. Μονακο 1 @2.00 , Τρουα 1 @1.95


Ιταλία Serie B
Το βασικό μας σημείο και από τους μικρούς μακαρονάδες θα είναι μια απο τις πιο βαριές φανέλες της κατηγορίας που δείχνει αποφασισμένη να πετύχει το στόχο της απευθείας ανόδου και δεν είναι άλλη από την ομάδα της Τορίνο η οποία θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Απέναντι της θα βρει τη βολεμένη και σχετικά αδιάφορη Ρετζινα και ο άσσος για τους γκρανατα με τον έναν η άλλο τρόπο πιστεύω πως θα επιβεβαιωθεί. Επίσης στο ματς της Μπάρι με τη Γκροσέτο η ισσοπαλία μου φαίνεται οτι δε θα χαλάσει κανέναν. Στα πλαίσια της χαλαρότητας που παρουσιάζουν ορισμένες ομάδες στις τελευταίες αγωνιστικές στη Β Ιταλίας ένα πρωτάθλημα που γενικά δεν έχουμε πολλά γκολ παρουσίαζονται πολλά καλοπληρωμένα οβερ έτσι και σήμερα θα τιμήσουμε το over στο Τσιταντέλα-Γκουμπιο και το g-g στο Κροτονε-Σαμπντορια (δείτε απλά τη κάνουν τις τελευταίες αγωνιστικές και θα καταλάβετε.) Toρίνο 1 @1.70, Μπάρι Χ @3.10, Τσιταντελα over @ 2.15, Kροτόνε g-g @1.83


Αγγλιδούλες
Champioship. H ομάδα της Ρέντινγκ έχει βρει φουλ φόρμα και σκοράρει συνεχώς στα τελευταία της ματς πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες που την έχουν φτάσει στη 2η θέση η Λιντς όμως δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ματς με πολλά γκολ και για αυτό θα πάω στο οβερ, σημείο που θα τιμήσω και στην ομάδα συνώνυμο των πολλών γκολ στην κατηγορία τη Μπλακμπουλ. Εννέα συνεχόμενα όβερ και 28 στα 40 ματς που έχει δώσει πιστεύω ότι είναι σημαντικός παράγοντας για να μας πείσει να την εμπιστευτούμε. Σαν funbet δείτε το σκορ που φέρνει η Μπραιτον στα περισσότερα εκτός έδρας ματς της δείτε και το σκορ που έχει στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με την Μπερνλι και θα καταλάβετε γιατί θα παίξω σε ένα funbet το 1-1. League 2 Στην 2η κατηγορία της Αγγλίας θα παίξουμε σήμερα με κύριω γνώμονα τη φόρμα των ομάδων καθώς σε τρεις αναμετρήσεις βρίσκουμε φορμαρισμένες ομάδες που στις τελευταίες αγωνιστικές έχουν ξυπνήσει και δείχνουν ικανές να πετύχουν τους στόχους τους απέναντι σε ντεφορμε. Πρώτη και καλύτερη η ομάδα της Ντάγκεναμ έχει τρεις νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια της και δε θυμίζει σε τίποτα τη Ντάγκεναμ που ξεκίνησε τη χρονία που αποτελούσε το σάκο του μποξ και η ντεφορμέ Μπερτον (1 νίκη στα τελευταία 17!!!! ματς της) φαντάζει ο ιδανικός αντίπαλος για να απομακρυνθεί κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ίδιο ισχύει και την Ολντερσοτ η οποία με 3/4 βρίσκει τη ντεφορμέ ΠορτΒειλ (5 ήττες στα τελευταιά 6). Ενώ τέλος η ομάδα της Πλύμουθ με τη νίκη απέναντι στη Μπράντφορντ μετά από καιρό βγήκε από τη ζώνη υποβιβασμού και απέναντι στη Χερεφορντ που προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες μπορεί να συνεχίσει το σερί της (level ball για όσους το φοβούνται).
Ρεντινγκ over @1.72, Γουοτφορντ over @1.70, Νταγκεναμ 1 @ 2.00 , Ολντερσοτ 1 @2.00, Πλύμουθ drawnobet @1.90




Kάτω χώρες- Πορτογαλλία.
Πάμε και στους Φλαμανδούς όπου θα κρατήσουμε τα πολλά γκολ (όπως παραδοσιακά κάνουμε στη Β ολλανδίας) στα ματς Αλμερ- Γκο Αχεντ over @1.47, Bιλεμ-Φορτουνα over @1.53 , Χέλμοντ-Φολενταμ over@ 1.47. Eνώ στο Βέλγιο θα κοντράρουμε την αδιάφορη στη διοργάνωση των πλει οφ Λοκερεν (έχει εξασφαλίσει την Ευρώπη μέσω κυπέλλου) και θα ποντάρουμε στην επικράτηση Γκερμιναλ 1 @2.62 1Χ@ 1.44.

Τέλος σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Λειρια την Ζιλ Βιθέντε το βραδινό Χ της Μπειρα Μαρ θα είναι πολύ βολικό και θα αξίζει το ποντάρισμα.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment