Πρόταση Τρίτης

Πέρα από τη μπασκετική πρόταση πάμε και σε μια χαλαρή 4αδούλα για σήμερα., με μια μικρή ανάλυση για τους αγώνες που θα ποντάρουμε
  • Φλίτγουντ - Ρεξαμ, η ομάδα της Φλητγουντ έχει απίστευτη φόρμα, 27 ματς αήττητη με 23/27 νίκες(!!!!!!) μπορεί σήμερα να παίζει με τη 2η της κατηγορίας Ρεξαμ αλλά με νίκη παίρνει και μαθηματικά το πρωτάθλημα (υπάρχει και ο στόχος της κατάρριψης του ρεκορ βαθμολογικής συγκομιδής που κατέχει απο πέρυσι η Κροουλι με 105, 5 παραπάνω δηλαδή από όσους έχει σήμερα η Φλίτγουντ). Εξάλλου η ομάδα της Ρέξαμ το τελευταίο διάστημα δείχνει να κάνει μια μικρή κοιλιά, με μια μόλις νίκη στα 4 τελευταία της ματς. 
  • Ροτσντειλ - Σεφιλντ Γιουν, και σε αυτό το ματς θα πάμε με μια απο τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας οι λεπίδες προέρχονται από 4 σερί νίκες (7 ματς αήττητοι) ενώ αντίθετα η Ροτσντειλ έχει να γευτεί τη χαρά τις νίκης ισάριθμα ματς ακόμα και ο προπονητής της ομάδας, Τζον Κόλεμαν παραδέχθηκε ότι η ομάδα έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία (11 βαθμούς πίσω από τη ζώνη υποβιβασμού) και πλέον θα παρουσιαστούν χωρίς στόχους, αντίθετα μετά τη χθεσινή νίκη της Σεφιλντ Γουεσντει οι συμπολίτες της Γιουν. θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να ξανανέβουν στις θέσεις απ' ευθείας ανόδου.
  • Μπλακμπερν - Λιβερπουλ. Η ομάδα του Κενι Νταγκλις είναι η πλέον αδιάφορη στην κατηγορία έχοντας εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη μέσω κυπέλλου και στα τελευταία ματς εμφανίζει τραγικό πρόσωπο με 3 ήττες και μια ισσοπαλία στα τελευταία 4. Αντίθετα η ομάδα της Μπλακμπερν καίγεται για βαθμούς στην προσπάθει να παραμείνει στην κατηγορία και με εξαίρεση το τελευταίο της αγώνα με τη Γουεστ Μπρομ έχει δείξει καλά δείγματα, πιστεύω οτι έστω και ένα βαθμός θα είναι υπερπολύτιμος για τη μάχη της σωτηρίας και πιστεύω οτι η Λιβερπουλ δε θα κερδίσει.
  • Μαιντζ - Κολωνια  Δύο ομάδες φύσει επιθετικές βρίσκονται αντιμέτωπες στο σημερινό ματς στην προσπάθεια που κάνουν και οι 2 για αποφυγή του υποβιβασμού πιστεύω οτι καμμια απο τις 2 δε θα κλειστεί και θα δούμε πολλά γκολ. Το οβερ εξάλλου είναι το σημείο που επαληθεύεται και στα περισσότερα παιχνίδια των δυο ομάδων (10/14 εντός η Μαιντς και 11/14 εκτός η Κολωνία). 

Προταση
Φλιτγουντ - Ρεξαμ 1 @1,80
Ροτσντειλ - Σεφιλντ Γιουν. 2 @1.66
Μπλακμπερν +0,5 - Λιβερπουλ 1@ 1.775
Μαιντζ - Κολωνια over @ 1.80
Σύνολο 19,5 μονάδες

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment