Aνάλυση μεσοβδόμαδου κουπονιού

Αγγλία
Λίγες οι επιλογές από το νησί, οπου θα σταθούμε μόνο σε 2 σημεία.
Μπλάκμπερν αντιμετωπίζει την τραγίκη τις τελευταίες αγωνιστικές Λίβερπουλ,στην προσπάθειά της να σώσει την κατηγορία.Πολύ υψηλός ο άσσος του @3.5 τον οποίο και θα επιλέξω.
-Γουλβς-Άρσεναλ.Η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, η Γουλβς, ατιμετωπίζει τη μεταμορφωμένη στο δεύτερο γύρο Άρσεναλ, η οποία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Μαν. Σίτι.Στο @1.475 το διπλό,στο @1.9 το 2&over, αποτελούν επιλογές.
-Για τους λάτρεις των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας, η Σέφιλντ Γιουν. αναμένεται να περάσει εύκολα ή δύσκολα από την έδρα της Ροτσντέιλ, με το διπλό του @1.8 να έχει πτωτικές τάσεις.


Ιταλία 
-Κιέβο-Μίλαν : Ναι μεν καλή η Κιέβο στην έδρα της, αλλά έχει ξεμείνει απο στόχους. Εδώ που φτάσταμε, η Μίλαν είναι αναγκασμένη να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και να περιμένει γκέλα της Γιουβέντους.Το διπλό στο @1.6 ενώ αναμένεται πτώση της απόδοσης μέχρι τη σέντρα του αγώνα.Στα θετίκα η πολύ καλή παράδοση υπέρ της Μίλαν.
-Γιουβέντους-Λάτσιο : Kάλη ομάδα η Λάτσιο, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο χάνει μέρος από τη δύναμη της όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, ενώ γενικά είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.Θα πάμε με τη φόρα της Γιουβέντους που δείχνει να θέλει όσο τίποτα άλλο το φετινό πρωτάθλημα.@1.45
-Νάπολι-Αταλάντα : Σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της η Νάπολι,που ήταν κακή στην ήττα εκτός έδρας από τη Λάτσιο,με αστεία λάθη από την αμυντική της γραμμή.Ομάδα που παίζει πρώτα για το μηδέν στην άμυνα η Αταλάντα, που θα χρειαστεί 1-2 βαθμούε ως το τέλος για τη σωτηρία.Πιθανά σκορ τα 0-0/1-0/2-0 κάλυψη το 2-1, που συνδυαστικά βγάζουν απόδοση @2.1
-Με ισοπαλίες δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ αυτή την αγωνιστική.1 euro μπορεί να παιχτεί στο σκορ 2-2 της Μπολόνια με την Κατάνια, σε απόδοση @12


Ισπανία
-Σοσιεδάδ με 37 και Μπέτις με 38, βρίσκονται 9 και 10 βαθμούς αντίστοιχα από τη ζώνη του υποβιβασμού.Ο βαθμός της ισοπαλίας δε θα χαλάσει καμία από τις δύο ομάδες με το Χ στην υψηλή απόδοση του @3.4
Βαλένθια μετά τη χθεσινή νίκη της Μάλαγα, βρίσκεται, βρίσκεται ένα βαθμό πίσω στη μάχη για ένα εισητήριο για το champions league.Σωμένη και αδιάφορη η Ράγιο Βαγιεκάνο, δε νομίζω να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση.Στο @1.5 ο άσσος, στο @2.0 το 1&οver2.5 και @3.1 το 1&οver3.5 , έχουν αξία, καθώς αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι και η Ράγιο είναι εξαιρετική στην κόντρα επίθεση.
-Χωρίς πολλά πολλά θα επιλέξουμε το goal/goal στο ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ.Ικανές να σκοράρουν και οι δυό, με το @1.66 του gg να έχει μεγαλύτερη αξία από το 1.57 του over.




Γερμανία
Με τα γκολ θα πάμε αυτή την εβδομάδα στη Γερμανία.Επιλογές το gg στο Αουγκσμπουρκ-Στουτγγάρδη @1.66 , στο Χοφενχάιμ-Αμβούργο @1.66 , Νυρεμβέργη-Σάλκε @1.66 , ενώ αξία έχουν και τα over στο Αννόβερο-Βόλφσμπουρκ @1.72 ,όπως και στο Ντόρτμουντ-Μπάγερν @1.8 ,στο μεγάλο ντέρμπι της Γερμανίας που όπως όλα δείχνουν θα κρίνει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή της φετινής Bundesliga.




Γαλλία (αναβληθέν παιχνίδι)

Μαρσέιγ-Παρί.Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι μίσους στη Γαλλιά.Πως σχετίζεται αυτό με το εξ’αναβολής παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Μονπελιέ τη Μεγάλη Τετάρτη;Aπόλυτα!Ο σύνδεσμος των σκληροπυρηνικών οπαδών της Μαρσέιγ με ανακοίνωση του απαιτεί ήττα της ομάδα του από τη Μονπελιέ,για να μην καταλήξει το πρωτάθλημα στη μισητή αντίπαλο,Παρί!
Αγωνιστικά έτσι κι αλλιώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη, καθώς η Μονπελιέ, ίσως η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος με ένα δεμένο σύνολο, καλπάζει προς τον τίτλο, έχοντας προσπεράσει την Παρί των εκατομμυρίων (είναι πάνω στην ισοβαθμία) ,ενώ η Μαρσέιγ στοχεύει καθαρά και μόνο στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ κόντρα στη Λυών, αγώνας που διεξάγεται  3 μόλις ημέρες μετά το παιχνίδι με τη Μονπελιέ!
Δεν περιμένουμε λοιπόν τους παίκτες της Μαρσέιγ να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά ενόψη τελικού για να χαρίσουν το πρωτάθλημα στη μισητή αντίπαλο Παρί.Αντίθετα περιμένουμε οι παίκτες της Μονπελιέ να δείξουν το ίδιο πάθος που δείχνουν σε όλα τα παιχνίδια και ίσως και με μια μικρή βοήθεια από πλευράς Μαρσέιγ,αν αυτό χρειαστεί, να κατακτήσουν τους 3 βαθμούς.Άλλωστε, ποιος θα κατηγορήσει τη Μαρσέιγ σε περίπτωση ήττας,ενώ ακολουθεί το σπουδαιότερο παιχνίδι της χρονιάς;;;
To διπλό της Μονπελιέ κυκλοφορεί σε αποδόσεις @2.6-2.75 !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment