Σε κομβικό σημείο στους ρυθμους του el classico.

Είμαστε λίγες στροφές πριν την ολοκλήρωση των περισσοτερων πρωταθλημάτων και το ενδιαφέρον και η αγωνία βρίσκεται στα ύψη τόσο στις ομάδες όσο και στους παίχτες του στοιχήματος και τους οπαδούς. Το ματς που αν μη τι άλλο θέλει να παρακολουθήσει όλοκληρη η ποδοσφαιρική υφήλιος δεν είναι άλλο απο το el classico Barcelona - Real που επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα. Ωστόσο ας δούμε ποια ματς θα κρατήσουμε το Σαββάτο (και μια μικρή αναφορά σε αυτά της Κυριακής ) απο όλα τα πρωταθλήματα.

Ισπανια 
Mπαρτσελόνα - Ρεαλ το μεγαλύτερο ίσως ντέρμπυ στον κόσμο που αναγκάζει όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να βρεθούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους. Αυτο το ντερμπυ έρχται σε μια παράξενη χρονική συγγυρι καθώς και οι 2 ομάδες μετά τις ήττες τους στο ch.l. μοιάζουν με 2 πληγωμένα θηρία και μια ήττα στο αυριανό παιχνίδι ίσως επηρεάσει όλη τη χρονιά καθώς η διαφορά έχει μειωθεί στους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα και με μια νίκη για τους γηπεδούχους θα ξαναρχίσουν σχεδόν όλα απο την αρχή. Η Μπάρτσα έχει πάρει τον αέρα των Μαδριλένων και πιστεύω οτι και σε αυτό το ματς θα δουμε μια νίκη των παιχτών του Γκουαρντιόλα σε ένα ματς με πολλα γκολ 1&over λοιπον για τον Μεσσι και την παρεα του στο 2.25. Στη συνέχεια τα ματς που θα ποντάρουμε το Σαββάτο απο την Ισπανία είναι το over ανάμεσα στη Σπορτινγκ Χιχον και τη Βαγιεκανο το οποίο είναι καλοπληρωμένο για μια αναμέτρηση που βρίσκουμε 2 ομάδες που σκοράρουν εύκολα αλλα και δέχονται έυκολα γκολ (10 !!! συνεχόμενα οβερ εκτός έδρα η Βαγιεκανο ).  Ενω στο ματς Μαγιορκα - Σαραγόσα όπου έχουμε μια απο τις πιο αδιάφορες ομάδες της κατηγορίας απέναντι στη Σαραγόσα που έχει δείξει οτι έχει ξυπνήσει για τα καλά και πιστεύει στην παραμονή αποδόσει κοντά στο 4.33 αξίζουν και θα τιμηθουν. Ενω την Κυριακή ξεχωρίζουν 2 1&over , στις αναμετρήσεις Ατλέτικο Εσπανιολ και ΛαΚορουνια - Ελτσε (το 2ο μου αρέσει πιο πολύ καθώς το βρίσκουμε σε πολύ καλη αποδοση).

Γερμανια - Βundesliga
Πανδαισία γκολ έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές στη Γερμανια για αυτό και θα στηρίξουμε τα πολλά γκολ στις αναμετρήσεις Χοφενχαιμ - ΛΕβερκουζεν (over 1.72) , Aoυγκσμπουργκ - Σαλκε (over 1.65) και Νυρεμβέργη - Αμβουργο (g-g 1.66) ενώ για μια ακόμα αγωνιστική το καλυτερό μας παιχνίδι θα αποτελέσει η νίκη της δαιμονισμένης Στουτκάρδης που κυνηγάει το τρένο της Ευρώπης απέναντι στην Κολωνιά που δείχνει να τα εχει παρατήσει 2οver 2,35.

Ιταλια - Γαλλια
Λίγα πράγματα ξεχωρίζουν απο τα πρωταθλήματα των δυο χωρών απο τους γειτονές μας θα προτιμήσω το over στο ματς Λατσιο Λετσε όπου και οι 2 ομάδες σκοράρουν κατα ριπάς στα τελευταία τους ματς , τη βολική ισοπαλία στο Πάρμα - Καλιαρι καθώς και το διπλό της Γιούβε Στάμπια στους μικρούς μακαρονάδες που βρίσκει απεναντι της την πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας και ουραγό Αλμπινολέφε, διπλό και 2.25. Ενώ στη Γαλλία δε με καλύπτουν καθόλου οι αποδόσεις που βρίσκουμε τους άσσους για Μονπελιε και Παρι αν και τους πιστευω για αυτο θα κρατήσω μονο την ισσοπαλία ανάμεσα στην ΚΑΕΝ και τη Σεντ Ετιεν.

Βελγιο
Δυο πολύ καλα σημεία έχω ξεχωρίσει απο τα πλει οφ του Βελγίου καθώς θεωρώ οτι τα over στα ματς Σεντ Ντρουιντεν - Βεστερλο (10 σερι οβερ η φιλοξενουμενη 4 η γηπεδουχος σε όλα τα ματς τους στα πλει οφ εχουμε πανω απο απο 4 γκολ στους μεταξυ τους αγωνες τα τελευταια 3 χρονια έχουμε μονο οβερ) και Λεοβεν Μαλιν είναι κάτι παραπάνω απο καλοπληρωμένα καθώς τα βρίσκουμε και τα 2 στο 1.75

Αγγλία Premier League.
Tα πολλά γκολ θα είναι η επιλογή μας και στα ματς Αρσεναλ - Τσελσι (over 1.80), KΠΡ- Τοττεναμ (over 1.80) και Μπλακμπερν - Νοργουιτς (over 1.65) oπου βρίσκονται αντιμέτωπες ομάδες που χρειάζονται βαθμούς για να πετύχουν στους στόχους τους και καμια δεν πρόκειτα να κλειστεί αρκούμενη στην ισσοπαλία, εξάλου τα τελευταία αποτελεσματα και των εξι μας το αποδεικνύουν. Τέλος πιστεύω οτι η Νιουκαστλ που είναι πολύ φορμαρισμένη (5σερι νίκες) τώρα που έπιασε την προνομιούχο 6 θέση δύσκολα θα πετάξει βαθμούς εντός έδρας και έυκολα η δύσκολα θα καταφέρει να νικήσει την Στοουκ.











  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment