Παίξαμε σωστά και χάσαμε...Aπολογισμός Σαββάτου.

'Ενα από τα χειρότερα,αν όχι το χειρότερο στοιχηματικά Σάββατο της χρονιάς το σημερινό.Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.
-Στην Αγγλία Μπόλτον,Τσάρλτον,Λούτον και Νότιγχαμ πήραν τα μεγαλύτερα πονταρίσματα από τους παίκτες του στοιχήματος.Ποιά επαληθεύτηκαν;Μόνο η Τσάρλτον.
-Στην Ιταλία η νίκη της Λέτσε,η μάλλον η ήττα της Ρόμα με κατεβασμένα τα χέρια χάλασε όλη την μαγιά,καθώς το Χ δε βόλευε πλέον κανένα από τα ζευγάρια Αταλάντα-Σιένα και Κιέβο-ΚατάνιαΊντερ παρουσιάστηκε πολύ χειρότερη των προσδοκιών μας, παίζοντας με την παντελώς αδιάφορη Κάλιαρι και μάλιστα σε ουδέτερο γήπεδο.Μέχρι και η Μίλαν κατάφερε να χάσει από την ανύπαρκτη εκτός έδρας Φιορεντίνα.Ουντινέζε και Γιούβεντους ευτυχώς πέρασαν, γιατί προτιμήθηκαν και αυτές από τον κόσμο.
-Στη Γαλλία η Μπρέστ των τεσσάρων ηττών στους τελευταίους 4 αγώνες,κατάφερε να βάλει 3 γκολ(!) στη Λιλ που προερχόταν από 4 σερί νίκες!Αυτό το αποτελέσμα κατάφερε να χαλάσει τη συνολική εικόνα της Γαλλιάς,καθώς οι επιλογές που υπήρχαν ήταν λίγες.
-Συγκεντρωτικά από τα σημεία πρώτης διαλογής (Μπόλτον,Λιλ,Ίντερ,Γιουβέντους,Ουντινέζε,Νότιγχαμ,Τσάρλτον,Λούτον) επαληθεύτηκαν μόλις τα 3 στα 8 σημεία.Ποιά αποτελούσαν λάθος επιλογές;ΚΑΝΕΝΑ θα πω εγώ.Η φόρμα της Μπόλτον και της Λιλ,η ανάγκη βαθμών και το timing της Ίντερ,καθώς και το κίνητρο της Νότιγχαμ και Λούτον,έβγαζαν ξεκάθαρες επιλογές.
-Από τις ''βόμβες'' της Χέρτα,Μπλάλμπερν,Οσασούνα δεν έχω κανένα παράπονο.Όταν παίζεις σημεία του @4.0 και του @6.0 κινδυνεύεις να φας τα μούτρα σου.Πείτε μου όμως,δεν άξιζε να κοντράρεις τη σωμένη Γουεστ Μπρομ,την χωρίς στόχους και κουρασμένη τον τελευταίο καιρό Γκλάντμπαχ και τη σωμένη Βαγιεκάνο που προερχόταν από 4άρα από τη Σοσιεδάδ;Άξιζε θα πω εγώ.
Το δυνατό μου δελτίο περιμένει τον άσσο της Παρί αύριο για να μου δώσει πίσω σχεδόν όλες τις μονάδες που πόνταρα σε αυτό,με 2 στις 3 σωστές προβλέψεις.Αν και δε με ικανοποιεί ιδιαιτέρως αυτό,το να καταφέρεις να μειώσεις κατά πολύ τη χασούρα σου σε ένα τόσο κακό κουπόνι,είναι κέρδος.Mια 4αδούλα στην Αγγλία(βλέπε πρότασεις Σαββάτου) κατάφερε να σώσει κάποιες μονάδες και να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα τη μπάνκα μου.

Συνοψίζοντας,πολύ άσχημα τα αποτελέσματα του κουπονιού.Όμως δε μπορεί να μου βγάλει κανείς από το μυαλό το οτι παίξαμε σωστά.Παίξαμε σύμφωνα με τι φόρμα,τις απουσίες,την ανάγκη βαθμών.Και όταν παίζω σωστά δε φοβάμαι.Ξέρω πως όλα είναι δανεικά.Μπορεί να μας τα πάρουν σήμερα αλλά αύριο είναι μια άλλη μέρα.Αρκεί να παίζεις σωστά.....


                                                           ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 5.000 μονάδες.
Προηγούμενο υπόλοιπο: 4.671  μονάδες.
Ανοιχτά μπετ: 415 μονάδες.
Mακροχρόνια στοιχήματα: 200 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο:4.827,2 μονάδες



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment