Νικητές Πρωταθλημάτων

Premier League Αγγλίας

Στην πόλη του Manchester θα καταλήξει φέτος το πρωτάθλημα καθώς οι δυο ομάδες που το διεκδικούν είναι η City και η United.Απαλλαγμένες και οι δύο πλέον από το βάρος των ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα ρίξουν όλο τους το βάρος στην κατάκτηση του τίτλου. Η United κατάφερε μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτέλεσμα της City να πάρει προβάδισμα ενός βαθμού στην κούρσα του τίτλου ρίξουμε μια μάτια στο πρόγραμμα των δυο ομάδων για στις τελευταίες  9 αγωνιστικέ


  • Μαν. Γιουν.-Φούλαμ                       Στόουκ-Μαν. Σίτι*   
  • Μπλάκμπερν-Μαν. Γιουν. *            Μαν. Σίτι -Σάντερλαν
  • Μαν. Γιουν. -ΚΠΡ                           Αρσεναλ- Μαν. Σίτι* 
  • Γουίγκαν- Μαν. Γιουν.  *                Μαν. Σίτι -Γ. Μπρομ
  • Μαν. Γιουν. -Άστον Βίλα                Νόργουιτς-Μαν. Σί*
  • Μαν. Γιουν.-Έβερτον                      Γουλβς-Μαν. Σίτι*
  • Μαν. Σιτι-Μαν. Γιουν.*                Μαν. Σιτι-Μαν. Γιουν.
  • Μαν. Γιουν.- Σουονσι                      Νιουκαστλ-Μαν. Σίτ*
  • Σάντερλαντ- Μαν. Γιουν*                Μαν. Σίτι-ΚΠΡ

Σχόλιο:Μεγάλο ρόλο αναμένεται να παίξει η μεταξύ τους αναμέτρηση όμως η ψαλίδα αναμένεται να μεγαλώσει ως τότε καθώς η City που συναντάει φέτος αρκετές δυσκολίες όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της έχει να αντιμετωπίσει τις πάντα υπολογίσιμες Άρσεναλ,Νόργουιτς και Νιουκαστλ.Πιο βατό μοιάζει το πρόγραμμα της United έχει 5 παιχνίδια εντός,έναντι 4 της City.
Eπιλογή αποτελεί η Manchester United,στην τελευταία παράσταση του Sir Alex που θέλει να κλείσει με τίτλο την τεράστια καριέρα του στους κόκκινους διάβολους.@1.44

Serie A

Η Juventus είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη(!) στη Serie A 10 αγωνιστίκες πριν το τέλος,όμως οι συνεχόμενες ισοπαλίες τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν φέρει τη Milan 4 βαθμούς μπροστά της.Στα εναπομείναντα παιχνίδια η Μίλαν έχει να αντιμετωπίσει τις : Ρόμα,Φιορεντίνα,Τζένοα,Μπολόνια,Αταλάντα,Νοβάρα εντός και       Κατάνια,Κιέβο,Σιένα,Ίντερ εκτός.Η Juventus έχει να αντιμετωπίσει τις : Ίντερ,Νάπολι,Λάτσιο,Ρόμα,Λέτσε,Αταλάντα εντός και Παλέρμο,Τσεζένα,Νοβάρα,Κάλιαρι εκτός.
Σχόλιο:To πολύ δύσκολο πρόγραμμα της Juventus, αλλά και οι 4 βαθμοί που χωρίζουν τις δυο ομάδες δίνουν σαφέστατο προβάδισμα στη Μίλαν                          
Εκτίμηση:To @1,28 που βρίσκουμε στο εξωτερικό για κατάκτηση του πρωταθλήματος από πλευράς Milan αναμένεται να επιβεβαιωθεί.

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Πόρτο και Μπενφίκα κυριαρχούν στη μάχη του τίτλου για άλλη μια χρονιά.Απο κοντά και η σοβαρή όπως παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια Braga , η οποία έχοντας στα εναπομείναντα παιχνίδια να αντιμετωπίσει και τις δύο,δείχνει να βγαίνει από το παιχνίδι του τίτλου.Βατό το πρόγραμμα της Πόρτο που μεγαλύτερη αντίσταση αναμένεται να συνάντησει  στο παιχνίδι με τη Braga εκτός έδρας.Αντίθετα η Μπενφίκα που βρίσκεται πλέον  1 βαθμό πίσω από την Πόρτο,έχει να αντιμετωπίσει τη Μπράγκα εντός αλλά και την Σπόρτινγκ Λισ. εκτός.Σαν επιπρόσθετο φορτίο έχει και τους αγώνες με την Τσέλσι για το champions league .
Σχόλιο:H Πόρτο κατάφερε να προσπεράσει τη Μπενφίκα βγάζοντας σπουδαίο διπλό στην έδρα της αντιπάλου της και αναμένεται να κρατήσει ή και να αυξήσει αυτή τη διαφορά μέχρι το τέλος, κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα, σημείο που βρίσκουμε στο @1.9 στο εξωτερικό.



Champions League:Ζευγάρι τελικού

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (27-28 Μαρτίου - 3-4 Απριλίου)

1.ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
2.Μαρσέιγ (Γαλλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
3.Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Τσέλσι (Αγγλία)
4.Μίλαν (Ιταλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (17-18 Απριλίου - 24-25 Απριλίου)

5.Νικητής 2-Νικητής 1
6.Νικητής 3-Νικητής 4

ΤΕΛΙΚΟΣ (19 Μαΐου, Μόναχο)
Νικητής 5-Νικητής 6

Θεωρώ πως Ρεάλ και Μπάγερν θα βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν τα εμπόδια των ΑΠΟΕΛ και Μαρσέιγ αντίστοιχα.Επίσης θεωρώ πως η Μίλαν δύσκολα θα καταφέρει να σταματήσει την Μπαρτσελόνα σε διπλά παιχνίδια.
Στο ζευγάρι Μπενφίκα-Τσέλσι πιστεύω πως δε χωράει πρόβλεψη.
Περιμένω λοιπόν τον ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού να είναι το Ρεάλ-Μπάγερν,με ίσες πιθανότητες για τις δύο ομάδες να περάσουν στον τελικό(ο οποίος ας μη ξεχνάμε γίνεται στο Μόναχο).
Στον άλλο ημιτελικό τώρα,πιστεύω πως ούτε η Μπενφίκα,ούτε η Τσέλσι θα καταφέρουν να περάσουν την Μπαρτσελόνα και να βρεθούν αυτές στον τελικό.Προκύπτουν λοιπόν τα εξής πιθανά ζευγάρια τελικού :

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα
Μπάγερν-Μπαρτσελόνα.

Σχόλιο:Οι αποδόσεις για τα δύο πιθανά ζευγάρια που κατά την άποψη μου είναι και τα πιθανότερα, είναι άκρως δελεαστικλες.Στο @2.2 βρίσκουμε το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και στο @4.5 το Μπάγερν-Μπαρτσελόνα στο εξωτερικό.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment