Ανάλυση αγώνων Uefa Europa League


ΑZ Alkmaar- Valencia. Kαι οι 2 ομάδες βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση στην πιο κρίσιμη στιγμή της χρονιάς. H Alkmaar μπορεί να βρίσκεται ακόμα πρώτη στην Ολλανδία αλλά αποκλείστηκε στο κύπελλο εντός έδρας από τη Χέρακλες και δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο της γκέλες των Αιντχοφεν και Τβέντε καθώς γκέλαρε και αυτή σε θεωρητικά εύκολα ματς όπως αυτό με τη Μπρέντα εντός έδρας. Σε εξίσου άσχημο φεγγάρι βρίσκεται και η Βαλένθια βρίσκεται εδώ και 4 αγωνιστικές μακριά από τη νίκη με 2 βαριές ήττες μάλιστα από την τελευταία Σαραγόσα εντός (με 9 παίχτες μάλιστα η αντίπαλος της και ενώ προηγούνταν με 1-0) και την αδιάφορη Χεταφε εκτός. Δε μπορώ να ποντάρω σε ένα παιχνίδι που και οι 2 ομάδες βρίσκονται σε τόσο άσχημη κατάσταση. Η έδρα της Αλκμμαρ ίσως ισορροπήσει φανέλα της Βαλένθια και δούμε μια ισοπαλία που στο υψηλό 3,4 ίσως αξίζει για ένα συστηματάκι.

Atletico de Madrid - Hannover. H Ατλέτικο από την έλευση του Σιμεόνε στον πάγκο της και μετά παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, μια σοβαρή ομάδα με αρχή και τέλος που ξέρει να κερδίζει αυτό που θέλει και με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι της (που όμως είχε 2 δοκάρια) παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη όμως η απόδοση του άσσου όταν απέναντι σου έχεις τους πάντα μαχητικούς στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις Γερμανούς είναι αστεία. Πιστεύω ότι η Ατλέτικο θα κερδίσει αλλά επειδή δε μου αρέσει η απόδοση του άσσου και επειδή πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να σκοράρει και το Αννόβερο θα πάω με το g-g στο ελκυστικό 1.83 και με το 1over στο 2.10


Schalke- Athletic de Bilbao.  Οι Ισπανοί χωρίς το Γιορέντε στην 11αδα έδειξαν οτι δε μπορούν καθώς δεν έχουν κάποιο αξιόλογο center for να τον αντικαταστήσει καθώς ο Toquero σιγούρα δεν έχει την αίσθηση του γκολ όπως ο πρώτος σκορερ των Βάσκων και στα τελευταία ματς μετά τον τραυματισμό του πρώτου δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν. Στον αντίποδα η Σάλκε βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της χρονιάς πετάει από νίκη σε νίκη και δείχνει να εξασφαλίζει την συμμετοχή της στο champions league της επομένης σαιζόν. Εγώ θα ποντάρω στο 1over που βρίσκω στο 3 ( και σαν σκοράκι το 3-1) όποιος όμως φοβάται την επιστροφή Γιορέντε ή γουστάρει τους Βάσκους και πιστεύει στην καρδιά που δείχνουν στα ευρωπαικά ματς πιστεύω οτι το όβερ ειναι πολύ καλή επιλογή και στο 1,65 θεωρώ οτι είναι από τα δυνατότερα σημεία του τριημέρου.

Sporting- Mettalist  Δυο εντελώς "ανισόρροπες" ομάδες και οι δυο δείχνουν να χάνουν το "σεντόνι" καθώς προέρχονται από εκτός προγράμματος ήττες από Ζιλ Βιθέντε και Άρσεναλ Κιέβου αντίστοιχα αλλά στην Ευρώπη εντυπωσιάζουν. Τους Ουκρανούς τους είδαμε να σκορπίζουν εύκολα τη Σαλτσμπουργκ με δυο 4αρες, να παίζουν καλά εντός έδρας με τον Ολυμπιακό εντός έδρας και να μη μπορούν να σκοράρουν και χάλια εκτός όπου η άμυνα τους πελαγοδρομούσε (όπως και στο τελευταίο τους παιχνίδι στην Ουκρανία που δέχτηκαν 4 γκολ) ωστόσο κατάφεραν να βάλουν 2 γκολ και να προκριθούν. Ομοίως και η Σπόρτινκ που παρά το ότι δείχνει μεγάλη αστάθεια φέτος κατάφερε στην προηγούμενη φάση να αποκλείσει ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης τη Σιτι με μεγάλο όπλο τις αντεπιθέσεις. Το 2.15 του οβερ πιστεύω ότι είναι προκλητικό και θα είναι στις επιλογές μου καθώς οι 2 ομάδες μπορούν να σκοράρουν και να δεχτούν γκολ κάθε στιγμή.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment