Aνάλυση αγώνων Champions League


Mίλαν-Μπαρτσελόνα
Γκολ και θέαμα αναμένεται στη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων σήμερα, καθώς τα μεταξύ τους αποτελέσματα στη φάση των ομίλων ήταν 2-2 στο Καμπ Νου και 2-3 στο Μιλάνο.
Με απουσίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες καθώς από πλευράς Μίλαν θα απουσιάσει ο βασικός αμυντικός Τιάγκο Σίλβα αλλά και ο Φαν Μπόμελ, ενώ στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, πονοκέφαλο δημιουργεί η απουσία του Αμπιντάλ αλλά και του Αντριάνο, που στην ουσία αναγκάζουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα να καλύψει με αλχημείες την θέση του αριστερού μπακ.Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν επίσης ο Βίγια και ο Αφελάι.
Η Μίλαν, που έχει σε τρομερή φόρμα τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους τη νίκη καθώς γνωρίζει πως τα πράγματα στον επαναληπτικό του Καμπ Νου μόνο εύκολα δε θα είναι.
Για τη Μπαρτσελόνα δε χρειάζεται να πούμε και πολλά, καθώς είναι γνωστή η επιθετική της φιλοσοφία, με όποιον αντίπαλο και αν αγωνίζεται.
Τα φετινά αποτελέσματα των δύο ομάδων,ο τρόπος που αγωνίζονται, η παράδοση αλλά και οι απουσίες και των δύο στην άμυνα, μας οδηγούν ξεκάθαρα στη επιλογή του over @1.7.Mε ρίσκο θα μπορούσαμε να επιλέξουμε και το over 3.5 @2.75 .Πιθανά σκορ 1-2/1-3/2-2/2-3.

Mαρσέιγ-Μπάγερν
Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Μαρσέιγ, έχοντας 7 ήττες στα τελευταία της 8 παιχνίδια σε όλες της διοργανώσεις. Μοναδικοί στόχοι πλέον για την ομάδα της Μασσαλίας, η κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στη Λυών και η πρόκριση στους 4 ή γιατί όχι και στον τελικό του champions league.
Σημαντικές απουσίες προέκυψαν για την ομάδα του ΝτεΣαμπ, καθώς από το σημερινό αγώνα θα απουσιάσουν ο βασικός τερματοφύλακας Ματαντά και ο βασικός στόπερ Ντιαβαρά, ενώ πιθανή απουσία στην επίθεση είναι αυτή του Ρεμί.
Η Μπάγερν εντυπωσιάζει με τις τελευταίες της εμφανίσεις σε κύπελλο,πρωτάθλημα και champions league. Mεγάλος της στόχος για τη φετινή χρονιά δεν είναι άλλος από την πρόκριση της στον τελικό του champions league που γίνεται και στη έδρα της.
Μόνο μία απουσία για τους Βαυαρούς, αυτή του Φαν Μπούιτεν που όμως απουσιάζει εδώ και καιρό.
Το διπλό σε απόδοση @1.85 δε μας καλύπτει.Ίσως η νίκη της Μπάγερν χωρίς να δεχτεί γκολ @2.75  (Αν επιβεβαιωθεί η απουσία του Ρεμί) ή η νίκη της Μπάγερν με 1 ή 2 γκολ διαφορά @3.75 και @4.75 αντίστοιχα (@2.125 συνδυαστικά) να αξίζουν περισσότερο της προσοχής μας.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment