Champions league


Μπενφίκα-Τσέλσι

Η αήττητη εντός έδρας Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Τσέλσι που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη στο θεσμό.
Με τους φορμαρισμένους Καρντόσο,Γκαιτάν και Αιμάρ θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη νίκη η Μπενφίκα καθώς γνωρίζει ότι η Τσέλσι αν και αδύναμη φέτος  στα εκτός έδρας παιχνίδια,στο Stamford Bridge  μπόρει να ανατρέψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα.
Με την έλευση Di Mateo η ομάδα έδειξε άμεσα σημάδια ανάκαμψης ,είκονα που χάλασε βέβαια στα τελευταία παιχνίδια με Σίτι και Τότεναμ.Παρόλα αυτά είδαμε τον Drogba να θυμάται πως είναι  παίκτης πρώτης κλάσης,μέχρι και τον Τόρρες να σκοράρει!
Αν και σε τέτοια τέτοια παιχνίδια οι ομάδες κατά κύριο λόγο προσπαθούν να κρατήσουν το 0 στην άμυνα,η Μπενφίκα είναι αναγκασμένη να κυνήσει το γκολ ενόψει του δύσκολου επαναληπτικού στη έδρα της Τσέλσι.
Το ματς δείχνει να γέρνει προς τον άσσο.Εναλλακτικά όμως θα επιλέξουμε τα σκορ 1-0/2-1 με κάλυψη τα 2-0 και 1-1,που συνδυαστικά μας δίνουν απόδοση  @2.1 




ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης

Κι όμως ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 8 του Champions League,γράφοντας τη δική του ιστορία στο θεσμό.Για κακή του τύχη έπεσε πάνω στη Ρεάλ του Μουρίνιο που ως στόχο δεν έχει άλλο από την κατάκτηση του τροπαίου.
Με όλα του τα αστέρια ταξίδεψε στην Κύπρο ο Μουρίνιο θέλοντας να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.Χωρίς απουσίες παρατάσσεται και ο ΑΠΟΕΛ.
Δεν περιμένουμε να δούμε τίποτα διαφορετικό τακτικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς,καθώς πρωταρχικός του στόχος είναι  το μηδέν στην άμυνα.
Η άμυνα της Ρεάλ αποτέλεί την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσεις με μόλις  τέσσερα γκολ παθητικό.
Ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να αγωνιστεί σε δεύτερο ρόλο,με στόχο την διατήρηση του 0 κάτι που βεβαίως φαντάζει πολύ δύσκολο.Δύσκολο επίσης φαντάζει το να πετύχει κάποιο τέρμα με τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργεί.Σημείο αποτελεί η νίκη της Ρεάλ χωρίς να δεχτεί γκολ (win to nil) @1.83 με πιθανά σκορ τα 0-2/0-3  με συνδυαστική απόδοση @3.15

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment