Serie B

Την περίοδο των τελευταίων αγωνιστικών αλλάζει ο τρόπος σκέψεις μας σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα και πολύ παραπάνω στην Ιταλία καθώς αρχίζουμε και σκεφτόμαστε "πονηρά" κοιτάζοντας βαθμολογίες φιλίες και γενικά πολλούς εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Λιβόρνο-Μόντενα Η βολική ισοπαλία της αγωνιστικής. Οι 2 ομάδες βρίσκονται 5 και 7 βαθμούς αντίστοιχα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ο ένας πόντος της ισοπαλίας δε θα χαλούσε καμιά από τις δυο. Το Χ έχει ήδη πάρει την κατιούσα στις ασιάτικες αγορές και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 2.80 πιστεύω ότι πρέπει να το τιμήσουμε, επίσης για τους "ρισκαδόρους" πιστεύω οτι το 2-2 που το βρίσκουμε να πληρώνει 15 αξίζει (εξάλλου και την προηγούμενη αγωνιστική οι ισοπαλίες που είχαν πονταριστεί έληξαν 2-2

Μπάρι- Γιούβε Στάμπια Σε ένα πρωτάθλημα που δε φημίζεται για τις καλές επιθέσεις αλλά κυρίως για τις άμυνες η Γιουβε Στάμπια έχει τα περισσότερα over στην κατηγορία. Βλέποντας και τα αποτελέσματα των ομάδων στα τελευταία ματς πιστεύω οτι το g-g που πληρώνει 2.00 αξίζει. Η Μπάρι στα τελευταία 7 της ματς έχουν βγει g-g τα 6 ενω η Γιουβε Στάμπια έχει 5/7 και οι 2 ομάδες έιναι σχετικά αδιάφορες καθώς έχουν απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και μια ισσοπαλία με γκολ είναι πολύ πιθανή.




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment