Αν θέλει η μπάλα...



Όσο δε μου αρέσει να γίνομαι γραφικός,τόσο σε αναγκάζει πολλές φορές η θεά τύχη να χρησιμοποιείς εκφράσεις που έχουν ειπωθεί ξανά και ξανά και ξανά. 
Μέτρια τα αποτελέσματα γενικά στο σημερινό κουπόνι, με αρκετά σπασίματα στην Αγγλία αλλά και στο Champions League, καθώς η πλειοψηφία των παιχτών πήγε με το 1Χ της Μπενφίκα.
Το παιχνίδι στην Κύπρο κύλησε όπως ακριβώς προβέψαμε ,ήταν ουσιαστικά παράσταση για ένα ρόλο.Το τελικό σκορ αν και μέσα στις προβλέψεις μας (0-2/0-3) μας στεναχώρησε λίγο καθώς στο συστηματάκι με τα σκορ επιλέχτηκε τελικά το 0-2.Κι αν εμείς χάσαμε το σκοράκι στο 90΄ , ο psaras μας  με αυτό το γκολ αλλά και με 2 ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις στον αγώνα Τότεναμ-Μπόλτον 3-1(επιλογή το 1 με over 3.5) συνεχίζει ακάθεκτος και δείχνει έτοιμος να μας πληρώσει για δεύτερη συνεχή φορά μετά το ταμείο της Κυριακής (Μπαρτσελόνα over)!Το δικό μου βασικό στοίχημα συνεχίζει και αυτό μετά τη σημερινή νίκη της Ρεάλ χωρίς να δεχτεί γκολ.
Στα σκοράκια μας τώρα, έξω πέσαμε μόνο στον αγώνα της Μπενφίκα, ενώ Γουέστ Χαμ 0-2(επιλογή το 1-2) , Γκρίσμπι 1-1(επιλογή το 1-2) , Ρεάλ 0-3(επιλογή το 0-2) , Κρόουλι 1-2 (επιλογή το 2-2) , όλα χάθηκαν στο γκολ.
Στό μπάσκετ τώρα η στοιχηματική ευκαιρία της ημέρας παρουσιάστηκε στον αγώνα Ούνιξ-Μπαρτσελόνα, όταν στο 17' και μετά από ένα τραγικό δέυτερο 10λεπτο η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει με 12 πόντους και το +5.5 της Μπαρτσελόνα μας δινόταν σε απόδοση 1,76.Τελικό αποτέλεσμα 56-67!Περιμέναμε λοιπόν να κλείσουμε τη δυάδα μας με το +2.5 του Παναθηναικού. Το παιχνίδι έληξε 65-62 με τον Παναθηναικο να αστοχεί απο τη γραμμή των 6.75 στην τελευταία επίθεση και έτσι καταφέραμε να χάσουμε 70 units και 163 units πιθανό καθαρό κέρδος για 0.5 πόντο!!!
Τελίκα ,είναι πράγματι μεγάλη τατάνα η μπάλα σε οποιαδήποτε μορφή της......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment