Μικρό κουπόνι με ενδιαφέρουσες επιλογές.

Ακόμα μια τριάδα καταφέραμε να περάσουμε και χθες και μάλιστα πολύ εύκολα (από το 60 τα δυο over, και από το ημίχρονο η Ιντερ). Σήμερα αν και πολύ θα δουν το πρόγραμμα και θα πουν με τη μια δεν παίζω, θεωρώ ότι έχει αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές.
Ας τις δούμε αναλυτικά:


Χακεν - Χελσινμποργκ Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σουηδίας με 6 σερί νίκες (και 9-1-0 στα τελευταία δέκα), με νίκη μετά την ισοπαλία της ΑΙΚ με την Ελφσμποργκ περνάει στην κορυφή της βαθμολογίας και υπάρχει μεγάλο ενθουσιασμός. Η ομάδα της Χέλσινμποργκ έχει την άλλη εβδομάδα και ευρωπαϊκό ματς, ενώ στο πρωτάθλημα έχει μείνει χωρίς ιδιαίτερους στόχους. Θα κρατήσω και το over σε αυτή την αναμέτρηση καθώς η Χακεν σε 11 ματς εχει 10 οβερ εντος έδρας.

Μαλμε - Γκετεμποργκ Η Μαλμε στηρίζει τη δύναμή της στην έδρας της, 8-3-0 και μετά τη χθεσινή ισοπαλία των δυο πρωτοπόρων, με νίκη περνάει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Πιστεύω έχει και τη φανέλα και την ποιότητα να τα καταφέρει σήμερα.

Ουμεα - Τρελεμποργκ Η Ουμεα εδώ και 1-2 μήνες είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα υποβιβασθεί καθώς έχει μέινει πίσω στη βαθμολογία, δείχνει όμως να παλεύει (τουλάχιστον τα εντός έδρας) ματς και να σκοράρει σχεδόν σε όλα (9/12 οβερ εντός) ενώ και η Τρελεμποργκ έχει έφεση στα πολλά γκολ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της (8/12)

Γκρασχόπερς - Λουκέρνη  Έξι συνεχόμενες νίκες για τις ακρίδες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ, κάτι που την έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω απο τη Σεντ Γκάλεν (με 1 ματς λιγότερο). Στον αντίποδα η Λουκέρνη έχει να γνωρίσει τη νίκη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ εντός έδρας πριν ένα μήνα είχε χάσει από τη σημερινή της αντίπαλο με 0-2. Σε πολύ ικανοποιητική απόδοση ο άσσος που το βρίσκουμε σε τιμές άνω του 1.90

Χοντ - Μπραν Νορβηγικό κύπελλο, συνώνυμο των ματς με πολλά γκολ. Δείτε τα αποτελέσματα των δυο ομάδων στα τελευταία τους ματς 7/7 οβερ η Χοντ, 6/7 η Μπραν περισσότερα εκ των οποίων και over 3,5

Σιενα - Μπολόνια Η Σιένα προέρχεται από το σπουδαίο διπλό στο Μιλάνο απέναντι στην Ιντερ, εντός έδρας όμως δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης έχοντας δυο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς. Η Μπολόνια από την άλλη μετά την καλή εμφάνιση στη Ρώμη και το διπλό απέναντι στη Ρόμα δεν κατάφερε να κερδίσει την Πεσκάρα εντός έδρας και πιστεύω ότι είναι μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα.

Πρόταση 1 Δυνατή
Γκρασχοπερς - Λουκέρνη 1 @ 1.92
Χακεν - Χελσινμποργκ 1 @ 1.72
Χ 100 Units
 
Πρόταση 2
Ουμεά - Τρέλεμποργκ over @ 1.73
Xoντ - Μπραν over @ 1.40
Mαλμε - Γκετεμποργκ 1 @ 1.72
Χ 60 Units

Πρόταση ρίσκου
Σιένα - Μπολόνια 1 @ 2.13
Χακεν - Χελσινμποργκ 1over @ 2.25
Xοντ - Μπραν over 3,5 @ 2.05
Χ 49,6 Units

Αναρωτιέστε για τις υψηλές αποδόσεις????
Ρίξτε μια ματιά στην νέα εταιρεία www.stoiximan.com και γραφτείτε από ένα από τα banner μας. www.stoiximan.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment