Δεν ακουμπάμε σημεία από τα κύπελλα

Εμβόλιμη αγωνιστική στα περισσότερα πρωταθλήματα και κύπελλα έχει το μεσοβδόμαδο μενού του κουπονιού μας και μετά από μια πολύ κακή Κυριακή σε θεσμούς όπως το Λιγκ Καπ όπου είναι κατ'εξοχήν θεσμού εκπλήξεων καλό είναι να μην ασχοληθούμε με σημεία (ίσως μερικά οβερ) παρά μόνο εάν έχουμε κάποιο σημαντικό rotation της τελευταίας στιγμής από κάποιο από τα φαβορί και πάμε με τη βόμβα και το αουτσαιντερ (κάτι τέτοιο ακούγεται ότι θα κάνει η Σουόνσι και μέχρι τελευταία στιγμή ίσως αξίζει να παρακολουθούμε για 11αδες και να ποντάρουμε στον άσσο της Κροουλι )

Bundesliga
Και τα τέσσερα σημερινά ματς προσφέρουν σημείο για ποντάρισμα κατά την άποψή μου. Αρχίζοντας από τον αγώνα της πρωταθλήτριας Ντορτμουντ, πολλοί θα πέσουν με τα "μούτρα" στο διπλό μετά την τελευταία γκέλα των κιτρινόμαυρων, εγώ όμως επειδή παρακολούθησα φέτος τη Φρανκφούρτη θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα (κυρίως μεσοεπιθετικά) και θεωρώ ότι σήμερα θα σκοράρει. Εξάλλου η Φρανκφούρτη είναι παραδοσιακά μια έδρα που δυσκολεύει τη Ντορτμουντ (μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 χρόνια) και πιστεύω το gg είναι αρκετά πιθανό (5 φορές 1-1 στα τελευταία 9).
Στο επόμενο ματς αυτό ανάμεσα στις δυο νεοφώτιστες θα κάνω κάτι για πρώτη φορά σε ματς της Μπουντεσλιγκα (ελπίζω όχι και τελευταία) θα ποντάρω στο under. 4 under σε ισάριθμα ματς για τη Φορτουνα (3 0-0) και 3 στα 4 για τη Γκροιτερ, και οι δυο ομάδες θα κοιτάξουν να μη χάσουν. Πιθανο σκορ και το 0-0. Η Μπαγιερν εντος έδρας σκοράρει, η Βολφσμπουργκ αμυντικά έχει σοβαρά προβλήματα, επιθετικά είναι πάντα επικίνδυνη, το 1,40 αν και μικρό στο οβερ θα επαληθευτεί εύκολα. Τέλος η Σάλκε απέναντι στην παραδοσιακά αδύναμη εκτός έδρας Μαιντζ θα μπορέσει, εύκολα η δύσκολα να κερδίσει (4-1-1 η προιστορία).

Ιταλία
Δυο σημεία από τους μικρούς μακαρονάδες καθώς και ενα funbet από το βραδινό ματς του Καμπιονάτο θα είναι τα bet μου. Σασουόλο και Λιβόρνο δείχνουν από την αρχή του πρωταθλήματος ότι θα αποτελέσουν τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στη Serie A και θεωρώ ότι και σήμερα εντός έδρας, εύκολα η δύσκολα θα καταφέρουν να νικήσουν τις αδύναμες σχετικά Βιτσέντζα και Τσιταντέλα (αντίστοιχα), οι οποίες δεν έχουν καμιά νίκη μακριά από την έδρα τους. Μάλιστα το Σασουόλο πιστεύω ότι θα το συνδυάσει και με όβερ κάτι που το συνηθίζει. Τέλος στο βραδινό ματς της Γιουβε στο Aρτέμιο Φρανκι , απέναντι στην ενισχυμένη και με καλό πρόσωπο Φιορεντίνα των πρώτων αγωνιστικών θα έχει δύσκολο έργο. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια από τις κλασικές περσινές ισοπαλίες της μεγάλης κυρίας. Ωστόσο ένα ενδιαφέρον στατιστικό που θέλει φέτος τη Γιουβε να κερδίζει όλα τα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων (2-2 από 1-2 με Νάπολι, 2-0 από 0-0 με Πάρμα, 4-1 από 2-0 με Ουντινέζε, 1-3 από 1-0 με Τζένοα και 2-0 απο 0-0 με Κιεβο) με ωθεί να ρισκάρω πιο πολύ και να ποντάρω στο 1 Ημιχρονο - Χ Τελικό του ματς.


Αγγλία 
Όπως ανέφερα και στον πρόλογο θα σβήσω όλες τις ψείρες του Λιγκ Καπ και θα κρατήσω μόνο τα πολλά γκολ στο ματς των Αγιων με τη Σεφιλντ Γουενσντει. Μάλιστα θα κρατήσω και το οβερ 3,5 (5/6 τελευταία οβερ 3,5 για τη Σαουθαμπτον, 7/7 οβερ για τη Σεφιλντ και 4/7 οβερ 3,5)

Πρόταση 1 Γερμανική
Σαλκε - Μαιντζ 1 @ 1.53
Αιντρ Φρανκφουρτης - Ντορτμουντ gg @ 1.57
Γκροιτερ - Φορτουνα under  @ 1.75
Mπαγιερν - Μαιντς over @ 1.40
x 80 UNITS

Πρόταση 2
Λιβόρνο - Τσιταντελο 1 @ 1.90
Σασουολο - Βιτσεντζα 1over @ 2.50
Σαουθαμπτον - Σεφιλντ Γουεν over 3,5 @ 2.35                       Aρχική κάβα 10.000 units
x 60 UNITS                                                                              Προηγούμενο υπόλοιπο 9.360 units
                                                                                                  Μακροχρόνια πονταρίσματα 380 units
Πρόταση ρίσκου                                                                        Aνοιχτά πονταρίσματα  160 units
Φιορεντινα - Γιουβεντος 1 ΗΜ - Χ ΤΕΛ @ 15                            Νεο υπόλοιπο 9.200 units
x 20 UNITS


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Anonymous said...

to epaixes "pappou" to imixrono teliko tis fiorentina? posa lefta to evales se parakalw tha mou peis?

pappous said...

Καλησπέρα φίλε ότι προτείνετε σε αυτό το blog παίζεται από αυτούς που το γράφουν, αν και το πόσο το παίζει ο καθένας είναι κάτι σχετικό και φαίνεται το ποντάρισμα ανάλογα με τις μονάδες. Αν έχεις τόση περιέργεια το πόνταρα 10 ευρώ (5 + 5 live) και 2 ευρώ μαζί με το 0-0 στο ματς της Γκροιτερ. Δε ξέρω αν το θεωρείς λίγο η πολύ αλλά ποντάρει ο καθένας όσα βαστάει η τσέπη του. Επίσης αν το θεωρείς χαζό στοίχημα η κάτι άλλο μπορώ να σου ποστάρω τις χαμένες ευκαιρίες της Φιορεντίνα στο 40 κ 42 καθώς και screenshot από τα δελτία μου αν και είναι κάτι που το θεωρώ "χαζό"

Post a Comment