Πάμε στοίχημα με Bundesliga...

Παιχνίδια του κυπέλλου Αγγλίας,κύπελλο Γαλλίας,Serie B Ιταλίας και πολλά άλλα παιχνίδια περιλαμβάνει το αρκετά γεμάτο κουπόνι της Τρίτης,όμως εμείς θα ασχοληθούμε με το πιο στρωμένο κατά τη γνώμη μου πρωτάθλημα της Ευρώπης αυτό το διάστημα,τη Βundesliga.
Mετά από το δύσκολο κουπόνι του Σαβ/κύριακου,όπου αποφύγαμε αρκετές νάρκες αλλά πέσαμε σε άλλες,θα πάμε προσεκτικά και με λίγες επιλογές να ανεβάσουμε τη μπάνκα μας.

Στο ματς της ημέρας,η νεοφώτιστη Αιντραχτ μετά το εκπληκτικό της ξεκίνημα θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ντόρτμουντ,έχοντας μάλιστα και πολύ καλή παράδοση.
Από τη μεριά της η Ντόρτμουντ μετά το μέτριο ξεκίνημα,δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει άλλους βαθμούς στο κυνήγι του πρωταθλήματος,καθώς μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές βρίσκεται ήδη 5 βαθμούς πίσω από τη Μπάγερν.Η πολύ καλή μεσοεπιθετική παρουσία της Αιντραχτ σε συνδυασμό με την αστάθεια της Ντόρτμουντ με οδηγούν στην επιλογή του gg.
Η Μπάγερν αντιμετωπίζει την κάκιστη σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια Βόλφμπουρκ και με σύμμαχο την συντριπτική παράδοση (15-1-0) αναμένεται μια άνετη νίκη.Επιλογή το -1.5 της Μπάγερν σε αποδόσεις 1.57-1.66 στο διαδίκτυο.
Η Σάλκε ξεκίνησε αρκετά καλά φέτος και με όπλο την επιθετική της γραμμή αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάιντζ που παραδοσιακά εκτός έδρας δεν τρομάζει κανέναν.
Τέλος,στο μεγάλο παιχνίδι για τη Serie A,η Φιορεντίνα δεν θα πέσει αμαχητί στα χέρια της Γιουβέντους.Δύσκολο ματς για προβλέψεις.Πιστεύω αρκετά στη φετινή Γιούβε,όμως αντί για το διπλό του 2.1 θα προτιμήσω με ρίσκο τη νίκη της Γιουβέντους με 1 γκολ διαφορά,καθώς πιστεύω πως αν τελικά καταφέρει να πάρει το διπλό,θα το πετύχει αρκετά δύσκολα.


Πρόταση Ημέρας
Μπάγερν(-1.5)-Βολφσμπουρκ 1 @1.6
Σάλκε-Μάιντζ 1 @1.53
Άιντραχτ Φρ.-Ντόρτμουντ gg @1.57
x 150 units

Πρόταση Ρίσκου
Άντραχτ Φρ.-Ντόρτμουντ 2over @2.5
Σάλκε-Μάιντζ 1οver @2.2
Φιορεντίνα-Γιουβέντους Juve Win By 1 @4
x 25 units


Aρχική κάβα 10.000 units
Προηγούμενο υπόλοιπο 10.281 units
Aνοιχτά πονταρίσματα 175 units
Νεο υπόλοιπο 10.106 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment