Με τη Γερμανία που μας πάει, και τα πολλά γκολ στην Αγγλία.

Έχουμε μπροστά μας ένα κουπόνι με πάρα πολλές επιλογές, που προσωπικά μου πήρε πάρα πολύ ώρα να καταλήξω στις τελικές μου επιλογές και στις προτάσεις που θα κάνω παρακάτω, αρκετές ώρες διάβασμα και αρκετό πονοκεφάλιασμα για την κατάλληλη χημεία. Κατέληξα σε 37(!!!!) σημεία για το Σάββατο, βέβαια δε χωρούσαν όλα στις προτάσεις μου, αλλά θα σας αναφέρω και ποια έμειναν έξω από αυτές (και δε σας κρύβω ότι κάποια από αυτά θα τα χωρέσω στα δελτία μου.)

Mεγάλη Βρετανία
Οι περισσότερες επιλογές στις οποίες κατέληξα από το αγαπημένο μου "νησί", είναι είτε επιλογές άνω των δυο μονάδων, είτε over και gg. 
Από την Premier League κρατάω ζεστά τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, ωστόσο όχι σαν σημεία αλλά βασιζόμενος στις κακές άμυνες τους gg τόσο  για τη Σιτι (όπου το έχει φέρει σε όλα τα φετινά της ματς),όσο και το  στην Man Utd (οι αποδόσεις στον άσσο, είναι αστείες).
Συνεχίζοντας στη Championship θα κρατήσω 4 καλοπληρωμένα over . Αυτά ανάμεσα σε Γουλβς - Σεφιλντ Γουενσντει (στην έδρα της η Γουλβς έχει 3/3 GG και 2/3 over 2,5 και το απύλυτο 7/7 οβερ η φιλοξενούμενη σε όλα της τα ματς), Μίντλεσμπρο – Λέστερ (5/7 over 2,5 και οι δυο), Μπέρνλι – Μίλγουολ (5/7 over 2,5 και οι δυο,3/3 over 2,5 εκτός η Μιλγουολ) και Μπρίστολ Σίτι – Λιντς (Αμφότερες μετράνε 3/3 over 2,5 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα). Ενώ οι άσσοι των φορμαρισμένων Χαλ (αν και σε μικρή απόδοση) και ειδικά της Μπράιτον θα είναι στις επιλογές μας.
Κατηφορίζοντας στη League 1, όπου θα πάρω επιλογές με παραπάνω ρίσκο. Μου αρέσει η ισοπαλία ανάμεσα σε δυο από τα φαβορί για άνοδο, Σεφιλντ Γιουν- Χαρτλπουλ καθώς και στο Κολτσεστερ - Χαρτλπουλ (αλλαγή προπονητή για την ντεφορμέ Κολτσεστερ). Επίσης θα ακολουθήσω τις φορμαρισμένες γηπεδούχους και θα ποντάρω Τρανμίρ (σε value bet) και Πρεστον και μια κόντρα στην πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας την Κοβεντρι, όταν βρίσκουμε τον άσσο της Ολνταμ στο 2,50 αξίζει το ρίσκο.
Από τις υπόλοιπες κατηγορίες της Αγγλίας, θα κρατήσω την ισοπαλία στο Τσέστερφιλντ - Τορκι, τον άσσο της Νταρτφορντ απέναντι στη Χαιντ στην Conference, καθώς και το διπλό της φορμαρισμένης Σεντ Τζονσον, από τη Σκωτία.

Γερμανία
Η Γερμανία μας πάει, και μας το έδειξε ξανά μεσοβδόμαδα που μας πλήρωσε δύο διαδοχικές μέρες. Έτσι και σήμερα θα συνεχίσω στην ίδια συνταγή θα προτείνω μια ατόφια Γερμανική 4αδα (όπως και την Τετάρτη) με 3 over και 1 σημείο. 
Τα over που θα κρατήσω είναι ανάμεσα στις πλεον επιθετικές ομάδες της κατηγορίας Βερντερ - Μπαγιερν και Νυρεμβέργη - Στουτκάρδη, είναι δυο αγώνες που παραδοσιακά έχουμε πολλά γκολ (7/8 και 6/8 από τις τελευταίες τους αναμετρήσεις αντίστοιχα έχουν πολλά γκολ) και η φετινή εικόνα των ομάδων δείχνει ότι θα έχουμε συνέχισε της παράδοσης. Ενώ και στο Αμβουργο - Αννοβερο θα πάμε με το οβερ, αποτέλεσμα που το συναντάμε σε όλα τα μέχρι τώρα ματς της φιλοξενούμενης. Το σημείο που θα κλείσει την τετράδα μου είναι ο άσσος της Χοφενχαιμ, η οποία στις δυο τελευταίες εμφανίσεις της έδειξε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, με "διέψευσε" που τη θεωρούσα αποδυναμωμένη και τώρα ήρθε η ώρα να την εμπιστευτώ. Κλείνοντας τις επιλογές από τη Γερμανία αξίζει να κρατήσουμε στο 2.5 και το διπλό της αήττητης μέχρι τώρα Κότμπους μέσα στο Βερολίνο στη Β Γερμανίας.

Ισπανία
Κυρίως από τη δεύτερη κατηγορία των Ιβήρων θα είναι οι επιλογές μου, καθώς από τη μεγάλη κατηγορία θα κρατήσω μόνο τη σοβαρή Μάλαγα απέναντι στη γεμάτη απουσίες Μπετις (σε αυτές προστέθηκαν και οι δυο αποβληθέντες του προηγούμενο αγώνα της κόντρα στην Ατλέτικο). Αντίθετα απο τους μικρούς Σπανιόλους θα κρατήσω τους άσσους, της Βιγιαρεάλ, που δείχνει πανέτοιμη για την άμεση επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και η Κορδοβα είναι ισχυρή μόνο εντός έδρας, της Ελτσε που παραμέινει στην κορυφή της βαθμολογίας παίζοντας ωραίο ποδόσφαρο και της Σαμπαντελ απέναντι στην αφερέγγυα αμυντικά και ουραγό Γουαδαλαχαρα. Ενώ τέλος στις επιλογές μου θα είναι και το over στο Μπαρτσελονα Β - Λας Παλμας.

Ιταλία
Δυο ισσοπαλίες στο Πάρμα - Μιλαν και Βιτσεντζα - Γκροσετο θα μπουν στο σύστημα που σκέφτομαι να προτίνω σήμερα. Ενώ για καλύτερο δελτίο θεωρώ οτι το over ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρομα δύσκολα θα χαλάσει, σε ένα ματς με πλούσιο παρασκήνιο, ελέω Τζεμαν. Τέλος το διπλό της Μπρέσια απέναντι στην τραγική τις πρώτες αγωνιστικες Εμπολι αξίζει να τιμηθεί σε ένα δελτιάκι με λάθη.

Λοιπες χώρες
Παρί - Σοσό , Νις - Μπαστιά δυο αναμετρήσεις στη Γαλλία με ομάδες με διαφορετικούς στόχους, ωστόσο κοινό τους σημείο, η επιλογή που θα κάνω για το αποτέλεσμα καθώς θα ποντάρω στο 1&οver. Πιστεύω ότι η Παρί που άρχισε να βρίσκει τα πατηματά της δε θα δυσκολευτεί να κερδίσει τη Σοσό, ωστόσο στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις τους εντός έδρας αν και νίκησει, δέχτηκε και γκολ έτσι πιστεύω ότι και η σημερινή της νίκη θα συνδυαστεί με over (όχι οτι δε μπορεί να το βγάλει και μόνη της αν είναι σε καλή κατάσταση οι επιθετικοί αστέρες της), ενώ στο δεύτερο παιχνίδι δε βασίζομαι τόσο στην επιθετική ικανότητα της Νις αλλά στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Μπαστια μεσοαμυντικα. Απο το Βέλγιο θα κρατήσω το Λεουβεν - Μπεβερεν Χ. Και θα συμφωνήσω με τις προτάσεις του formaika για διπλό Ραπιντ Βιεννης και over Σπαρτακ Μοσχας και θα προσθέσω σε αυτά τα δυο σημεία και το over της φορμαρισμένης Κοπεγχάγης, σε μια τριπλέτα που φαντάζει ιδανική αντιεμπορική τριάδα.

Σύστημα 3/4/7
Νις - Μπαστια 1over @ 3.75
Λεοβεν - Μπεβερεν Χ @ 3.50
Πάρμα - Μιλαν Χ @ 3.25
Βιτσεντζα - Γκροσετο Χ @3.00
Κολτσεστερ - Χαρτλπουλ Χ @ 3.25
Σεφιλντ Γ. - Νοτς Καουντι Χ @ 3.40
Τσεστερφιλντ - Τορκι Χ @ 3.40
3/4/7 71 στήλες από 1 Unit 
= 71 Units

Πρόταση Bundesliga 
Βερντερ - Μπαγιερν over @ 1.47 
Αμβουργο - Αννοβερο over @ 1.67 
Χοφενχαιμ - Αουγκσμπουργκ 1@ 1.78
Nυρεμβεργη -Στουτκαρδη over@ 1.80
Χ 80 Units                                                    

Πρόταση των γκολ Αγγλίας                        Πρόταση Αντιεμπορική
Γουλβς - Σεφιλιντ Γουεν over @ 1.73               Βάκερ Ίνσμπουργκ-Ραπίντ Βιέννης 2 @ 1.875
Μιντλεσμπρο - Λεστερ over @ 1.85                 Άμκαρ-Σπαρτάκ Μόσχας over @ 2.05
Μπερνλι - Μιλγουολ over @1.80                     Χορσενς - Κοπεγχάγη over @ 1.83
Μπριστολ Σιτι - Λιντς over @1.80                    Χ 59 Units
Χ 60 Units

Πρόταση Δυνατη 1                                      Πρόταση Δυνατη 2
Γιουβέντους - Ρομα over @1.44                      Μαν. Γιουν. - Τοτεναμ gg @1.73
Παρι - Σοσο 1over @ 1.78                             Mαλαγα - Μπετις 1 @ 1.70                       

Φουλαμ - Μαν. Σιτι gg @ 1.67                        Μπραιτον - Μπερμιγχαμ 1 @ 1.80 
X 100 Units                                                   Χ 80 Units

Aρχική κάβα 10.000 units
Προηγούμενο υπόλοιπο 9.900 units
Μακροχρόνια πονταρίσματα 380 units
Aνοιχτά πονταρίσματα  450 units
Νεο υπόλοιπο 9.450 units 

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment