Δυνατή τριάδα

Aνάμεικτα συναισθήματα άφησε η χθεσινή μέρα. Μπορεί να βγάλαμε μια από τις τέσσερις προτάσεις μας αλλά. αυτή ήταν και η πιο χαλαρή (η Αγγλική 4αδα μας) και κάποια σημεία που πιστεύαμε πολύ είτε λόγω ατυχίας (όπως έγινε στα ματς των Τουλουζ και Βέροια όπου έχασαν οι ομάδες που ποντάραμε τεράστιες ευκαιρίες, είτε και λόγω λάθος επιλογών όπως ήταν το over της ΛΕβερκούζεν καθώς η Φραιμπουργκ ήταν ανύπαρκτη στο γήπεδο, είμασταν στην ουσία στα ίδια επίπεδα. Αλλά είπαμε είναι αρχή ακόμα βλέπουμε όσο περισσότερα ματς μπορούμε σηκώνουμε τα μανίκια και ετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια του μαραθώνιου.
Σήμερα πιστεύω δυνατά τρία σημεία, τα οποία και θα αναλύσω ενώ θα ποντάρω και σε ένα παρολί με δευτερεύοσες επιλογές.


Ουντινεζε-Γιουβεντους 

Για δεύτερη  χρονιά η ομαδά του Ούντινε απέτυχε να περάσει στους ομίλους του champions league και αποκλείστηκε από την καλύτερη στα μεταξύ τους ματς Μπράγκα. Στη συνέντευξη που ακολούθησε τον αγώνα ο ( εξαιρετικός και "αδικημένος" κατά την άποψή μου) προπονητής της Ουντινέζε, ο Γκουιντολίν ξεσπάθωσε κατά πάντων. Αρχικά αποκάλεσε τον εαυτό του άχρηστο, είπε οτι η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση και στη συνέχεια καταφέρθηκε κατά της διοικήσεως (δικαίως για εμένα), η οποία τα τελευταία χρόνια πουλάει ότι καλύτερο έχει η ομάδα χωρίς να κάνει τις αντίστοιχες προσθήκες (Σάντσες , Ινλερ, Ζαπάτα πέρυσι, Ισλα, Ασαμοα, Χαμντάνοβιτς φέτος). Γενικά η εικόνα της ομάδας είναι  όντως τραγική (12-28 σουτ και κατοχη 40% στη δυάδα των αγώνων με τη Μπράγκα) τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρώτο μάτς με τη Φιορεντίνα. Πιστεύω οτι η πρωταθλήτρια Γιουβέντους θα μπορέσει να περάσει νικηφόρα.

Βολφσμπουργκ - Αννοβερο. Απο σπουδαίο διπλό στην έδρα της Στουτκάρδης προέρχεται η ομάδα του Μάγκατ και έδειξε οτι οι μεταγραφές που έκανε απο πέρυσι στο δεύτερο μισό αλλά και φέτος θα πιάσουν τόπο. Παρά το φτωχό 0-1 δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να καθαρίσει νωρίτερα το ματς (χαμένο πέναλντι, δοκάρι). Στον αντίποδα το Αννόβερο και σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή του Σλόμκα ήταν τυχερό στο εντός έδρας 2-2 με τη Σάλκε. Τρομερά ευνοική για τον άσσο και η παράδοση με 9-0-1 στη Μπουντεσλίγκα

Αστερας Τρίπολης - Κέρκυρα Δυο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους τη φετινή χρονία η ομάδα του Αστέρα έδειξε τόσο στο μεταγραφικό παζάρι όσο και στα ματς για την Ευρώπη αλλά και με τη νίκη του στο ΟΑΚΑ οτι φέτος θα κυνηγήσει αυτό που πέτυχε πέρυσι με καραμπόλες, δηλαδή την έξοδο στην Ευρώπη. Η Κέρκυρα από την άλλη κ στο ματς με τον Ατρόμητο έδειξε οτι έχει τεράστια κενά και οτί θα είναι από τα φαβορί για υποβιβασμο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ουντινεζε - Γιουβεντους  @ 2 1.75
Βολφσμπουργκ - Αννοβερο @ 1 2.00
Αστερας Τρίπολης - Κέρκυρα @ 1 .60
x 100 UNITS

Λατσιο - Παλερμο  @ 1 1,63
Σαμπντορια - Σιενα  @ 1 1,85
Μιονταλεν Μποντο Γκλιμτ @ over 1.53
Ιντερ - Ρομα @ g-g 1.42
x 40 UNITS


Aρχική κάβα 10.000 units
Προηγούμενο υπόλοιπο 9,966 units
Aνοιχτά πονταρίσματα 140 units
Νεο υπόλοιπο 9,826 units

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment