Ευρωπαϊκό τουρλού με βάση Γερμανία.

H Γερμανία μας πάει είναι γεγονός μετά το χθεσινό πολύ καλό ταμείο με Γερμανική ατόφια τετράδα (είχαμε και πριν δυο ΣαββατοΚύριακα ένα με ατόφιο Γερμανική τριάδα) το έχουμε πάρει χαμπάρι την ψυχολογουμε καλά και σήμερα θα στηριχθούμε στη βασική μας τριάδα κυρίως σε Γερμανικά σημεία. Γενικά σήμερα το παιχνίδι μου θα διαφέρει από το χθεσινό, θα κάνω αυτό που ίσως πολύ έχετε καταλάβει οτι μου αρέσει θα ψαχτώ πέρα από κάποιες εμπορικές επιλογές και για μερικά σημεία που δεν ακούγονται πολύ που δεν έχουμε δει κάποιες ομάδες, που είναι τελείως αντιεμπορικά. Ελπίζω το ευρωπαϊκό μας τουρλού να βγει επιτυχημένο και να έχει ωραία γεύση για την τσέπη μας.

Bundesliga
Ήρθε η ώρα να σπάσει το ρόδι για τη Στουτγάρδη, δε θα βρίσκεται στις πρώτες μου επιλογές καθώς δεν έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις της αυτό το "προνόμιο" ωστόσο βάση ρόστερ δε τη θεωρώ κακή ομάδα. Αντίθετα η Χοφενχαίμ είναι πολύ αποδυναμωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές το ,έδειξε εξάλλου και στις πρώτες αγωνιστικές με ισάριθμες ήττες (ελπίζω η νίκη με το Αννόβερο να ήταν μια "καλή παρένθεση"). Η φανέλα της Στουτγάρδης πιστεύω ότι θα οδηγήσει να βγει από αυτό το αγωνιστικό τέλμα που έχει περιπέσει φετος. Δεύτερη στάση μας στη Γερμανία θα αποτελέσει το ματς Ανόβερο - Νυρεμβέργη και το over θα είναι μια απο τις βασικές μας επιλογές. Οver σε όλα του τα παιχνίδια φέτος το Ανόβερο, 2 συνεχόμενα για τη Νυρεμβέργη, μας κάνει το κρατάμε. Όπως μας κάνει και το over στο Φραιμπουργκ - Βέρντερ όπου πέρα από τις φετινές εμφανίσεις των ομάδων έχουμε και την τρομερή υπέρ μας παράδοση με 6 over 3,5 τα τελευταία 6 χρόνια.

                                                                                                 Ιταλία
Δυο είναι τα σημεία που θα κρατήσω από την Ιταλία σήμερα (αν και δεν κρύβω ότι πέρασαν από το μυαλό μου και οι άσσοι της Τζένοα και της Τορίνο αλλά τελικά τους απέρριψα για διαφορετικούς λόγους τον καθένα). Το βασικότερο σημείο το οποίο θα μπει και στη βασική μου τριάδα είναι το διπλό της Ιντερ, σε αποδόσεις άνω του 2,5 , θα στηρίξω το καλό πρόσωπο της Ιντερ εκτός έδρας. Φέτος η ομάδα του Μιλάνου μας έχει δείξει ένα τραγικό εντός έδρας πρόσωπο με 2 ήττες και ένα πολύ καλό εκτός έδρας. Θεωρώ ότι απέναντι στην τραγική επιθετικά Κιέβο θα μπορέσει να κερδίσει. Σε αυτό το διπλό μας βοηθάει τόσο οι καλές εξωαγωνιστικές σχέσεις των δύο ομάδων (που όσο ο Μοράτι στηρίζει τον προπονητή θα μπορούμε να τις "χρησιμοποιήσουμε") όσο και η τρομερή παράδοση 10-3-1 για την Ίντερ. Το δεύτερο σημείο που θα κρατήσω είναι το over στην αναμέτρηση που γίνεται στην πρωτεύουσα ανάμεσα στη Ρόμα και τη Σαμπντόρια. 4/4 over έχει η Ρόμα όπου παρουσιάζει ένα καλό πρόσωπο επιθετικά αλλά πίσω είναι ασόβαρη. Η Σαμπντόρια με την επιστροφή της στην κατηγορία έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα ματς και πιστεύω ότι θα σκοράρει και σήμερα. 

Κύπελλα
Εδώ θα παραβώ για λίγο το χθεσινό μου τίτλο ποντάροντας σε δυο σημεία (ωστόσο ομάδες που δεν είναι φαβορί) καθώς θεωρώ ότι οι περιστάσεις μας το επιτρέπουν. Θα ποντάρω σε δυο σημεία που μοιάζουν πολύ στους άσσους της ΚΠΡ και της Μονακό. Δύο ομάδες που έχουν αλλάξει ιδιοκτήτες που ενισχύθηκαν πολύ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αλλά μόνη τους έξοδο για την Ευρώπη είναι τα κύπελλα (η πρώτη γιατί ξεκίνησε άσχημα στο πρωτάθλημα η δεύτερη γιατι αγωνίζεται "προς το παρόν" στη δεύτερη κατηγορία). Συναντάν και οι δύο, ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση (Ρέντινγκ και Βαλενσιέν αντίστοιχα), οι οποίες πιστεύω θα επικεντρωθούν στην προσπάθεια σωτηρίας που κάνουν. Το τρίτο σημείο που θα κρατήσω είναι ενα g/g στο Μαντσεστερ, O Φεργκιουσον παραδοσιακά σε τέτοιες διοργανώσεις κατεβάζει τα δεύτερα, η αμυντική λειτουργία της Μαν.Γιουν. είναι τραγική φέτος και πιστεύω οτι η Νιουκαστλ θα χτυπήσει το παιχνίδι (και το Χ2 στα υπόψην). Και κλείνοντας από τις διοργανώσεις των κυπέλλων θα πάρω τρια οβερ από "αντιεμπορικές" χώρες, αυτά τον Τομ Τοσκ, Σπαρτακ Μοσχας και Σερλκ Μπριζ τα οποία τα βρίσκω σε καλές αποδόσεις αν αναλογιστείτε τι κάνουν στα πρωταθλήματα τους.

Σκανδιναβία
Ένα τελευταία σημείο θα κρατήσουμε και από τη Φιλανδία, την πρωτοπόρο Ιντερ Τουρκου. Μας έδειξε ότι αντέχει τον πρωταθλητισμό, βγήκε αλώβητη από την τριάδα φωτιά που είχε με τρις ισοπαλίες (με τελευταία αυτή μέσα στο Ελσίνκι, απέναντι στη μόνιμη πρωταθλήτρια) και ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη ντεφορμέ Γιβάσκιλα, ώστε να παραμείνει στην κορυφή και στις επόμενες επτά εναπομείναντες αγωνιστικές.

Πρόταση 1 Δυνατή
Κιεβο - Ιντερ 2 @ 2.60
Φραιμπουργκ - Βερντερ over @ 1.73
Aνόβερο - Νυρεμβέργη over @ 1.83
x 80 UNITS

Πρόταση 2 κυπέλλων
Μονακό - Βαλενσιεν 1 @ 2.10
ΚΠΡ - Ρεντινγκ 1 @ 1.83
Μαν Γιουν. - Νιουκαστλ gg @1 1.73
x 60 UNITS

Πρόταση αντιεμπορική
Χονγκστράτεν - Σερκλ Μπριζ over @ 1.73
Tομ Τοσκ - ΤΣΣΚΑ Μοσχ. over @ 1.73
Mπελγκορντ-Σπαρτακ Μοσχ. over @ 1.65
x 60 UNITS


Πρόταση "τουρλού"
Ρόμα - Σαμπντόρια over @ 1.44
Γιβασκιλα - Ιντερ Τουρκου 2 @ 1.80
Στουτκάρδη - Χοφενχαιμ 1 @1.73
Ζυρίχη - Σεν Γκάλεν Χ2 @ 1,62 
x 20 UNITS

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment