Με ομάδες του Ανατολικου μπλοκ και ειδησιογραφία.

Όπως είδατε χθες πολλά στραβά αποτελέσματα ήρθαν στα ματς του σεντονιού και καλά έκανα και έμεινα αμέτοχος, ωστόσο προέκυψε ένα πολύ χρήσιμο συμπέρασμα το οποίο θα αποτελέσει και βάση για το σημερινό μας ποντάρισμα. Χθες αγωνιζόταν τέσσερις ομάδες του λεγόμενου ανατολικού μπλοκ (τρεις σε τιμές αουτσάιντερ και μια ως φαβορί εντός έδρας), οι οποίες έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους σε σύγκριση με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές. Και τι έκαναν?? Δύο εκτός έδρας νίκες σε τιμές άνω των 7 μονάδων (Κλουζ και Μπατε Μπόρισοφ), το φαβορί επαληθεύτηκε εύκολα (Σαχτάρ), ενώ ακόμα και η Σπαρτακ Μόσχας που είχε το πλέον δυσκολότερο έργο απέναντι μέσα στο Καμπ Νου μέχρι το 80 κρατούσε θετικό αποτέλεσμα (προηγούνταν και μέχρι το 72). Έτσι και σήμερα θα βασίσω το παιχνίδι μου κυρίως σε τέτοιες ομάδες, οι οποίες και έχουν βρει ρυθμό λόγω του προχωρημένου σταδίου που βρίσκονται τα εθνικά τους πρωταθλήματα αλλά και έχουν μειώσει αισθητά την ψαλίδα από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες, λόγω της οικονομικής κρίσης του Ευρωπαϊκού νότου καθώς και των πετροδόλλαρων που έχουν πέσει για την ενίσχυση τους.

Βικτόρια Πιλσεν - Ακαντέμικα Πέρα από την πασίγνωστη μπύρα του το Πίλσεν από πέρυσι έκανε γνωστή στο ευρύ ευρωπαϊκό κοινό και την Βικτόρια , η οποία έκανε την έκπληξη πρόπερσι πήρε το πρωτάθλημα σπάζοντας το δίδυμο της πρωτεύουσας και έκανε και καλές εμφανίσεις στο champions league. Παρά το γεγονός ότι νο1 άθλημα στην πόλη θεωρείτε το χοκει (!!!!) τα εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν εξαντληθεί και το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Απέναντι της η μέτρια Ακαντέμικα που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα (τρεις ισοπαλίες) και δεν έχει την εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Τσεχίδα φέτος δείχνει πολύ καλά είναι ενισχυμένη, με παραπάνω παιχνίδια στα πόδια της (βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά από 7 ματς) και πιστεύω θα φτάσει στη νίκη.

Oυντινέζε- Ανζι Μακχακλα  Όπως θα είδατε και στις προτάσεις για τους ομίλους θα εμπιστευτώ φέτος την ομάδα του εκκεντρικού Ρώσσου μεγιστάνα Κερίμωφ, και αυτό το διπλό στην απόδοση που προσφέρεται (ειδικά και σε συνδυασμό με το όβερ), αποτελεί πρόκληση. Η Ουντινέζε βρίσκεται στη χειρότερη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της ο Γκουιντολίν μετά το 3ο αρνητικό αποτέλεσμα στο καμπιονάτο και την ισοπαλία με τη Σιένα δήλωσε ότι στόχος είναι η παραμονή. Εκτός ενδεκάδας παραμένει ο αρχηγός και πρώτο πιστόλι της ομάδας Ντι Νατάλε ενώ δεν έχουν δηλωθεί ο Μαικοσουελ και ο Μπαρέτο ενώ τέλος τραυματίας είναι και ο φορ Μουριέλ, κάτι που σημαίνει οτι μένει στην ουσία χωρίς κλασικό επιθετικό. Στον αντίποδα η Ανζι στη Ρωσσία πετάει φωτιές έχει την καλύτερη επίθεση μαζί με τη Ζενιτ και η ευρωπαική διάκριση αποτελεί πρώτο στόχο.

Μάριμπορ - Παναθηναικός Όσοι έχετε δει τα ματς του Παο εντός Ελλάδας θα έχετε διαπιστώσει την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν οι πράσινοι σε αποδόσεις κοντά στα 3 φράγκα δε μπορώ παρά να κοντράρω την δίχως προσανατολισμό ομάδα του Φερείρα απέναντι στη μόνιμη πρωταθλήτρια Σλοβενίας. Στις 19 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της μόλις μια ήττα για τη Μαριμπορ.

Ειδησιογραφικά της τελευταίας στιγμής. 
-Εκτός 11αδάς για Ατλέτικο ο Φαλκάο μας αποτρέπει από το διπλό.
- Με πέντε απουσίες βασικών παιχτών η Μπριζ, δήλωση του προπονητή ότι το ματς δεν είναι κομβικό για τη συνέχεια, ο άσσος στις επιλογές μας.
- Λίβερπουλ, Νιούκασλ και Νάπολι κατεβαίνουν με τα δεύτερα στα υπόψιν η κόντρα για τις δυο Αγγλικές, σβήνεται από επιλογή η Νάπολι.
- Οι αλλαγές στις 11άδες ομάδων και η χρησιμοποίηση των "δευτερών επιλογών" στα φορ μπορούν να οδηγήσουν σε ενδιαφέροντες επιλογές για anytime scorer.


Πρόταση 1
Ουντινέζε - Ανζι 2 @ 2.40
Μαριμπορ - Παναθηναικός 1 @ 2.80
Χ 100 UNITS

Πρόταση 2
Βιτορια Πιλσεν - Ακαντεμικα 1 @ 1.75
Κοπεγχαγη - Μολντε over @ 2.00
Mπορντο - Μπριζ 1 @ 1.70
Χ 80 UNITS +476

Πρόταση 3
Tβεντε - Αννοβερο gg @ 1.61
Nτνιεπρ - Αιντχοφεν gg @ 1.72
Mπιλμπαο - Χαποελ ομαδικά γκολ Μπιλμπαο οβερ 2.5 @ 2.20
Χ 80 UNITS

Πρόταση scorer 1
Λεβερκουζεν - Μεταλιστ 2 @ 5.20
Lorenzo Insigne (Napoli) First Scorer @ 6.00
Aduriz (Bilbao) First Scorer @ 4.75
Ibisevic (Stuttgard) First Scorer @ 4.75
Diego Costa (Atletiko Madr.) First Scorer @ 6.00
Ουντινέζε - Ανζι 2 & over @ 4.00
Marco Tavares (Maribor) Any time scorer @ 3.40           Aρχική κάβα 10.000 units
3/4/7 71 στήλες Χ 2 UNITS 142 UNITS                                Προηγούμενο υπόλοιπο 9.680 units
                                                                                                    Aνοιχτά πονταρίσματα  460 units
Πρόταση scorer 1                                                                    Μακροχρόνια πονταρίσματα 380 units
Samuel Eto'o (Anzhi) Anytime Scorer @ 2.30                    Νεο υπόλοιπο 9.220 units
Aduriz (Bilbao)  Anytime  Scorer @ 1.80
Ibisevic (Stuttgard)  Anytime  Scorer @ 1.90
Χ 58 UNITS

edit: άλλαξα στο σύστημα το first time Eto'o καθως δε γίνεται στο ίδιο στοίχημα το 2over.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment